Ρόδος: Ο ιδιοκτήτης του beach bar απαντάει για τον σερβιτόρο – «Το παιδί αυτό παίρνει μισθό 3.000 ευρώ τον μήνα»

Έντονες αντιδράσεις προκάλεσε ένα βίντεο που δείχνει σερβιτόρο σε γνωστό beach club της Ρόδου να πηγαίνει παραγγελία… μέσα στη θάλασσα. Το γεγονός αυτό έχει προκαλέσει την αντίδραση της Κυβέρνησης και την παρέμβαση τόσο του υπουργού Εργασίας Άδωνι Γεωργιάδη όσο και του υπουργού Ναυτιλίας Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη για το αν οι θαλάσσιες κατασκευές έγιναν νόμιμα. 

Ο ιδιοκτήτης του beach club μίλησε στην εκπομπή «Τώρα Μαζί» και τη δημοσιογράφο Σοφία Ορφανού για το περιστατικό, τονίζοντας πως είναι επιλογή του εργαζομένου και δεν αναγκάζεται να κάνει κάτι που δεν θέλει.

«Είμαι επιχειρηματίας 27 χρόνια και ποτέ μου δεν είχα ούτε μια καταγγελία. Όλοι ζητούν να έρθουν να δουλέψουν στα μαγαζιά μου, γιατί ξέρουν ότι και πληρώνω καλά και το κλίμα συνεργασίας είναι πολύ καλό. Είναι δυνατόν να κάνει κάτι τέτοιο με το ζόρι ο εργαζόμενος; 5 χρόνια είναι εργαζόμενός μου. Είναι ένα μεμονωμένο γεγονός και το έκανε αυτό για να πάρει τα τυχερά του.

Το παιδί αυτό παίρνει μισθό 3.000 ευρώ τον μήνα και αν ο πελάτης τού έταξε γερό πουρμπουάρ, μπήκε για να το πάρει. Η στολή αυτή είναι αδιάβροχη, αλλά γνωρίζω ότι το βίντεο το δημοσίευσε ψεύτικο προφίλ ανταγωνιστή που ήθελε να μου κάνει κακό και να στιγματιστεί η επιχείρησή μου.

Ήρθαν 10 επιθεωρητές και τα βρήκαν όλα νόμιμα. Έλεγχοι έχουν γίνει από το λιμενικό. Όσο για τα τραπεζάκια, μπαίνουν και βγαίνουν, δεν είναι κατάχρηση. Το βρίσκω υπερβολικό. Ρώτησαν οι επιθεωρητές τους εργαζόμενους αν τους αναγκάζω να μπαίνουν στη θάλασσα και εκείνοι τούς είπαν πως το κάνουν για καλύτερο πουρμπουάρ και ξαφνικά βρίσκομαι εγώ να κατηγορούμαι. Πλέον η υπόθεση έχει περάσει στα χέρια του δικηγόρου μου και δεν θέλω να κάνω άλλη δήλωση, αλλά και ο εργαζόμενός μου τα ίδια θα σας πει» δήλωσε ο ιδιοκτήτης του beach bar στο Open.

 

 

Read More

And More