Roman Abramovich – Dasha Zhukova: Διαζύγιο – βόμβα για το ζευγάρι!

Σαν “βόμβα” έπεσε η είδηση πριν λίγη ώρα στα ξένα ειδησεογραφικά sites πως ο δισεκατομμυριούχος ιδιοκτήτης της Chelsea, Roman Abramovich παίρνει διαζύγιο από την σύζυγό του Dasha Zhukova. Σύμφωνα με το Page Six, το ζευγάρι το οποίο είναι παντρεμένο εδώ και 10 χρόνια και έχει αποκτήσει μαζί δύο παιδιά, αποφάσισε να τραβήξει χωριστούς δρόμους.

Μάλιστα, το πρώην πια ζευγάρι επιβεβαίωσε τον χωρισμό του στο αμερικάνικο ταμπλόιντ: «Μετά από 10 χρόνια που είμαστε μαζί, πήραμε τη δύσκολη απόφαση να χωρίσουμε, αλλά παραμένουμε στενοί φίλοι, γονείς και συνεταίροι στα πρότζεκτ που έχουμε αναπτύξει μαζί. Δεσμευόμαστε να μεγαλώσουμε μαζί τα δύο παιδιά μας. Επίσης, συνεχίζουμε να συνεργαζόμαστε ως συνιδρυτές του Μουσείου Σύγχρονης Τέχνης στη Μόσχα και του Πολιτιστικού Κέντρου στην Αγία Πετρούπολη».
Ο Roman Abramovich και η Dasha Zhukova γνωρίστηκαν το 2005 και παντρεύτηκαν λίγα χρόνια αργότερα, ενώ έχουν αποκτήσει μαζί έναν 8χρονο γιο, τον Aaron Alexander και μία 4χρονη κόρη, την Lea Lou.
Μάλιστα, αυτός ήταν ο τρίτος γάμος για τον Ρώσο μεγιστάνα και ο τρίτος χωρισμός, αφού το πρώτο του διαζύγιο από την Olga Yurevna Lysova βγήκε το 1990 τρία χρόνια μετά τον γάμο τους και μερικά χρόνια αργότερα χώρισε και με την δεύτερη γυναίκα του, την Irina Vyacheslavovna Malandina. Ο ίδιος έχει αποκτήσει 5 παιδιά, δύο γιους και τρεις κόρες από όλους τους γάμους του.

Κράτα το

Read More

And More