Ρομανέλα Αμάτι: Η καλλονή σύντροφος του ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού

O Iσπανός επιθετικός έρχεται στην Ελλάδα για να αγωνιστεί με τα χρώματα του Ολυμπικού. Μαζί του οι δύο γυναίκες της ζωής του Ρομανέλα Αμάτι και η μικρή τους κόρη. Η όμορφη 22χρονη από την Αργεντινή ακολουθεί τον αγαπημένο της σε κάθε του βήμα και όπως έγραψε και στο twitter ετοιμάζει ταξίδι για την Αθήνα.

Η Ελλάδα είναι μια όμορφη χώρα με πλούσια ιστορία αναγράφει στο twitter, ενώ κάνει retweet κάθε ελληνικό δημοσίευμα που αφορά στη μεταγραφή του αγαπημένου της στην ομάδα του Πειραιά. Και μπορεί η Ρομανέλα να είναι μόλις 22 ετών, η σχέση της όμως με τον Javier κλείνει ήδη ετπά χρόνια.

Γνωρίστηκαν στο Μπουένος Άιρες, όταν εκείνη ήταν ακόμη μόλις 15 ετών. Ο άσος της Barcelona τότε, την είδε και αποφάσισε να την πλησιάσει. Η έφηβη λατίνα καλλονή είχε μόλις ξεκινήσει τα πρώτα της βήματα στην πασαρέλα. Σύντομα βέβαια απαρνήθηκε την καριέρα της ως μοντέλο και ακολούθησε τον ποδοσφαιριστή σε όλες του τις επαγγελματικές υποχρεώσεις. Πριν από τρεις μήνες ήρθε στον κόσμο η κόρη τους Ιουλιέτα, με την οποία επισφράγησαν τον έρωτά τους.

Το ζευγάρι, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της Real News απολαμβάνει το καλό φαγητό, αποφεύγει τις νυχτερινές εμφανίσεις και δεν είναι οπαδοί του αλκοόλ.

Read More

And More