Ρομαντικό ταξίδι στην Ισπανία για την Kylie και τον αγαπημένο της

Ρομαντικό ταξίδι στην Ισπανία για την Kylie και τον αγαπημένο της | tlife.gr

Η Kylie είναι ερωτευμένη και αυτό την κάνει να λάμπει. Μπορεί να είναι μια από τις πιο μοδάτες και πολυφωτογραφημενες τραγουδίστριες παγκοσμίως, όμως και χωρίς make up εξακολουθεί να είναι εκθαμβωτική.

Έτσι την συνέλαβε ο φακός των φωτογράφων, στην Ισπανία όπου και βρισκόταν με τον αγαπημένο της για λίγες ημέρες διακοπών. Ο Andres Velencoso Segura, όπως είναι το όνομα του Ισπανού που κατέκτησε την καρδιά της λιλιπούτειας Αυστραλής, θέλησε να δείξει στην αγαπημένη του στιγμές από την παραδοσιακή Ισπανία. Οι δυο τους παρακολούθησαν μαζί την παραδοσιακή γιορτή «Ride of the Kings» στην πόλη Tossa de Mar της Costa Brava, από όπου και κατάγεται ο Andres.

To ζευγάρι που είναι μαζί από το 2008, φρόντισε να απολαύσει και το ρομαντικό ηλιοβασίλεμα στην επαρχιακή αυτή πόλη της Ισπανίας. Φυσικά οι ημέρες χαλάρωσης για την Kylie δεν ήταν και πάρα πολλές. Η pop τραγουδίστρια έπρεπε να επιστρέψει στις υποχρεώσεις της, μεταξύ των οποίων και οι προετοιμασίες για την επερχόμενη παγκόσμια tour της.

Το αποχαιρετιστήριο φιλί τους στο αεροδρόμιο είναι και η απόδειξη πως τα πράγματα είνα ειδυλλιακά για το ζευγάρι. Η Kylie ξεκινά την Apphrodite Le Folies tour μέσα στον Φεβρουάριο από την Ευρώπη και συγκεκριμένα την Γερμανία. Ακολουθούν κι άλλοι προορισμοί στην Ευρώπη, μεταξύ των οποίων δεν φαίνεται να συγκαταλέγεται και η χώρας μας προς το παρόν, την Ιαπωνία και το Μεξικό.

READ more