Φωτογραφίες TLIFE

Ρόμπερτ Ουίλιαμς: Η σύζυγός του και τα τρία του παιδιά έδωσαν το παρών στη συναυλία που διοργανώθηκε στη μνήμη του

Μια μεγάλη συναυλία – αφιέρωμα στον τραγουδοποιό και συνθέτη Ρομπερτ Ουίλιαμς που έφυγε από τη ζωή έπειτα από μια δύσκολη μάχη με τον καρκίνο, διοργάνωσε ο Δήμος Γλυφάδας το βράδυ της Δευτέρας 26 Σεπτεμβρίου. 

«Άνθρωπε Αγάπα» ήταν ο τίτλος του αφιερώματος στον Ρόμπερ Ουίλιαμς το οποίο έφερε την προσωπική σφραγίδα και υπογραφή του Μάκη Δελαπόρτα.

Όπως ήταν λογικό, από τη βραδιά αυτή δε θα μπορούσαν να λείπουν τα τρία παιδιά του Ιλένια, Μάρθα και Αλέξανδρος αλλά και η σύζυγός του Αμαλία. Σύσσωμη η οικογένεια του Ρόμπερτ Ουίλιαμς παρακολούθησε όσα είχαν ετοιμάσει για εκείνον και συγκινημένοι παρέλαβαν την τιμητική πλακέτα.

Από τη σκηνή, πέρασαν άνθρωποι που γνώρισαν, αγάπησαν και συνεργάστηκαν με τον Ρόμπερτ Ουίλιαμς τιμώντας έτσι τη μνήμη του.

Σοφία Αρβανίτη, Μπέσσυ Αργυράκη, Σοφία Βόσσου, Δημήτρης Κοργιαλάς, Μαρίνα, Κώστας Μαρτάκης, Εβελίνα Νικόλιζα, Πασχάλης, Γιώργος Πολυχρονιάδης, Κώστας Τουρνάς, Λάκης Τζορντανέλλι είναι οι καλλιτέχνες μέσω τον οποίων “ζωντάνεψε” ξανά ο Ρόμπερτ Ουίλιαμς.

Συγκινητική στιγμή της βραδιάς αποτέλεσε η συνύπαρξη της Ιλένιας και Μάρθας Ουίλιαμς. Οι δυο κόρες του σπουδαίου καλλιτέχνη ένωσαν τις φωνές τους τιμώντας έτσι τη μνήμη του πατέρα τους.

Ο Πέτρος Χόντος με τον φωτογραφικό φακό του TL.IFE ήταν εκεί και απαθανάτισε την σύζυγο και τα τρία παιδιά του Ρόμπερτ Ουίλιαμς που έδωσαν το παρών στην αφιερωμένη σε εκείνον βραδιά.

  

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More