Ρόμπερτ Ουίλιαμς: Ραγίζει καρδιές η εξομολόγηση της Μπέσσυς Αργυράκη στο TLIFE για τον θάνατο του καλλιτέχνη

Ο Ρόμπερτ Ουίλιαμς έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 73 ετών, κάνοντας φτωχότερη την ελληνική μουσική σκηνή και βυθίζοντας στο πένθος τον καλλιτεχνικό κόσμο.

Ο αγαπημένος καλλιτέχνης αντιμετώπιζε προβλήματα με την υγεία του από τον περασμένο Μάρτιο, ενώ η κατάστασή του επιδεινώθηκε στις αρχές της εβδομάδας. Τελικά κατέληξε σε ηλικία 73 ετών. 

Το TLIFE επικοινώνησε με την καλή του φίλη Μπέσσυ Αργυράκη, η οποία δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει ότι ο Ρόμπερτ Ουίλιαμς δεν βρίσκεται πλέον κοντά της…

«Ό,τι και να πω για αυτόν τον άνθρωπο, τα λόγια είναι φτωχά. Ένας σπουδαίος άνθρωπος, πάνω απ’ όλα με κεφαλαία γράμματα, χωρίς αντιζηλίες, χωρίς εμπάθειες, ένας πραγματικός άγγελος. Ένας σπουδαίος συνεργάτης, φίλος, αγαπημένος μου έφυγε από τη ζωή πολύ γρήγορα, πολύ διακριτικά όπως όλη η ζωή του ήταν διακριτική. Θα πάει εκεί ψηλά και από εκεί ψηλά θα παίζει κιθάρα στους αγγέλους. Ένας άγγελος ο ίδιος. Θα μείνει για πάντα στη μνήμη μας μέσα από τα τραγούδια του, μέσα από τη ψυχή του, μέσα από τη δύναμή του. Ελαφρύ το χώμα για τον Ρόμπερτ…» ανέφερε η Μπέσσυ Αργυράκη, μη μπορώντας να κρύψει τη συγκίνησή της.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Bessy Argyraki A (@argyrakibessy_official)

 

Το δημόσιο αντίο της τραγουδίστριας στον Ρόμπερτ Ουίλιαμς…

Read More

And More