Ρόμπερτ Ουίλιαμς: Συγκινούν τα λόγια του Πασχάλη στο TLIFE για τον θάνατό του – «Ήξερε ότι θα φύγει»

Θλίψη στο Πανελλήνιο προκάλεσε η χθεσινή είδηση θανάτου του Ρόμπερτ Ουίλιαμς που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 73 ετών έπειτα από σκληρή μάχη που έδωσε ενάντια στον καρκίνο.

Τα προβλήματα στην υγεία του αγαπημένου καλλιτέχνη εμφανίστηκαν τον περασμένο Μάρτιο, ενώ η κατάστασή του επιδεινώθηκε στις αρχές της εβδομάδας και τελικά κατέληξε την Κυριακή 21/8.

Ένας από τους ανθρώπους που είχαν συνεργαστεί μαζί του και κρατούσε στενές φιλικές σχέσεις μέχρι και την τελευταία στιγμή είναι ο Πασχάλης. Το TLIFE επικοινώνησε με τον τραγουδιστή ο οποίος φανερά συγκινημένος μίλησε για την απώλεια του καλού του φίλου.

«Ο θάνατος του Ρόμπερτ Ουίλιαμς μας συγκλόνισε όλους. Ήταν γρήγορος αλλά όχι ξαφνικός. Το περιμέναμε. Η αρρώστια αυτή είναι αδυσώπητη και ταχύτατη στην εξέλιξή της. Ο Ρόμπερτ ήταν ένας εξαιρετικός φίλος, συνάδελφος. ‘Ηταν ένας άνθρωπος καλοσυνάτος, ήρεμος, πράος, γλυκός.

Πολλές φορές παλέψαμε μαζί για τα δικαιώματα των συναδέλφων μας, των τραγουδιστών. Ήταν μαχητικός. Σαν συνεργάτης στο “Μάθημα Σολφέζ” ήταν αυτός που μας κρατούσε σε ηρεμία και ψυχραιμία, αν μπορώ να το πω έτσι. Οι άλλοι τρεις ήμασταν πιο ανήσυχοι για τις εξελίξεις στη Eurovision και εκείνος ήξερε να μας ηρεμεί. Τι να πω άλλο για τον Ρόμπερτ…Ήταν ένας εξαιρετικός άνθρωπος.

Εγώ σαφώς και είχα επικοινωνία μαζί του και μάλιστα συχνή. Ο Ρόμπερτ το περίμενε αυτό το τέλος. Ήξερε που οδηγεί. Από την ίδια ασθένεια είχε φύγει και η μητέρα του και ένας θείος του. Ήξερε πολύ καλά την ταχύτητα με την οποία εξελίσσεται αυτή η καταραμένη αρρώστια» ανέφερε στο TLIFE o Πασχάλης.

Read More

And More