Ρόμπερτ Ουίλιαμς: Συντετριμμένη η Μπέσσυ Αργυράκη στην κηδεία του στενού της φίλου – Φωτογραφίες

Το πρωί της Τρίτης πραγματοποιήθηκε στον Αγγλικανικό Ναό στην Φιλελλήνων η κηδεία του Ρόμπερτ Ουίλιαμς, ο οποίος έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα της Κυριακής σε ηλικία 73 ετών.

Η Μπέσσυ Αργυράκη βρέθηκε από νωρίς στην εξόδιο ακολουθία του αγαπημένου καλλιτέχνη, με τον φωτογραφικό φακό να την απαθανατίζει συντετριμμένη έξω από τον Ιερό Ναό στο κέντρο της Αθήνας.

Οι δύο τραγουδιστές ήταν ζευγάρι, ενώ μετά τον χωρισμό τους διατήρησαν στενή φιλία έως και τώρα που τους χώρισε ο θάνατος. Μαζί με τον Πασχάλη και την Μαριάννα Τόλη εκπροσώπησαν την Ελλάδα στον μουσικό διαγωνισμό της Eurovision το 1977 με το τραγούδι «Μάθημα Σολφέζ», τερματίζοντας στην 5η θέση.

«Ό,τι και να πω για αυτόν τον άνθρωπο, τα λόγια είναι φτωχά. Ένας σπουδαίος άνθρωπος, πάνω απ’ όλα με κεφαλαία γράμματα, χωρίς αντιζηλίες, χωρίς εμπάθειες, ένας πραγματικός άγγελος. Ένας σπουδαίος συνεργάτης, φίλος, αγαπημένος μου έφυγε από τη ζωή πολύ γρήγορα, πολύ διακριτικά όπως όλη η ζωή του ήταν διακριτική. Θα πάει εκεί ψηλά και από εκεί ψηλά θα παίζει κιθάρα στους αγγέλους. Ένας άγγελος ο ίδιος. Θα μείνει για πάντα στη μνήμη μας μέσα από τα τραγούδια του, μέσα από τη ψυχή του, μέσα από τη δύναμή του. Ελαφρύ το χώμα για τον Ρόμπερτ…» δήλωσε η Μπέσσυ Αργυράκη στο TLIFE για τον θάνατο του Ρόμπερτ Ουίλιαμς.

Δες τις φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More