“Ροντέο”: Αλλάζει ώρα μετάδοσης; Όλη η αλήθεια.

Φήμες, φήμες, φήμες… Αυτή την εποχή η αλήθεια είναι πως ευδοκιμούν στο… τηλεοπτικό μποστάνι! Και μάλιστα; Προκαλούν και ιδιαίτερη αίσθηση.

Ιδιαίτερη αίσθηση ,λοιπόν, προκλήθηκε και από την φημολογία που υπήρξε προ ημερών σε σχέση με το “Ροντέο” του ΣΚΑΙ. Σύμφωνα με τα όσα άρχισαν να ακούγονται και να γράφονται, τέθηκε σου λέει θέμα, η καθημερινή, σατιρική εκπομπή του καναλιού του Φαλήρου να αλλάξει ώρα μετάδοσης.

Μία φημολογία η οποία προκλήθηκε μετά την φετινή, πτωτική πορεία που σημείωσε η συγκεκριμένη εκπομπή στους πίνακες τηλεθέασης.

Μάλιστα, σύμφωνα με τα όλα όσα άρχισαν να διαδίδονται, η εκπομπή θα άλλαζε ώρα και θα μεταφερόταν στην μεταμεσονύχτια ζώνη του ΣΚΑΙ, μιας κι εκεί και κατά τους ιθύνοντες του καναλιού, αλλά και κατά τους συντελεστές της, ταιριάζει καλύτερα και μπορεί να αναπτύξει μεγαλύτερη δυναμική.

Επειδή ,όμως, παντού υπάρχει ένας… μύθος -, μην σου πω και δύο λατρεμένη -, όχι όλη αυτή η φημολογία που ξέσπασε για το “Ροντέο” του Βαγγέλη Περρή και της Αθηναίδος Νέγκα, δεν έχει καμία επαφή με την τηλεοπτική πραγματικότητα. Και γιατί σου το λέω αυτό;

Γιατί σύμφωνα με τα στελέχη του ΣΚΑΙ, δεν έχει τεθεί θέμα αλλαγής ώρας μετάδοσης του “Ροντέο”. Η εκπομπή θα συνεχίσει κανονικά, κανονικότατα την πορεία της κάθε απόγευμα και μάλιστα από Γενάρη και μετά, θα έπεται του “Survivor Πανόραμα”, το οποίο λόγω “Survivor 2”, εννοείται πως θα ξανά βγει στον αέρα και θα είναι μαζί μας για μας μεταφέρει τα όλα όσα γίνονται μπροστά, αλλά κυρίως πίσω από τις κάμερες εκεί στον μακρινό Άγιο Δομίνικο.

Read More

And More