“Ρουά Ματ”: Σοκαριστικές εξελίξεις…

Ο πατέρας της κοπέλας χαροπαλεύει στο νοσοκομείο, ωστόσο οι γιατροί έχουν καταφέρει να σταθεροποιήσουν την κατάσταση της υγείας του. Μάλιστα, δηλώνουν αισιόδοξοι πως θα καταφέρει να ξεπεράσει τον κίνδυνο. Η διαπίστωση αυτή που πρόσκαιρα ανακουφίζει τόσο τη Ρουμπίνη όσο και τη Στέλλα δεν θα κρατήσει πολύ…

Μια απροσδόκητη και σοβαρή επιπλοκή αποβαίνει μοιραία για τον ασθενή με αποτέλεσμα μητέρα και κόρη να βυθιστούν στο πένθος. Στην κηδεία η Ρουμπίνη δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει την κατάσταση και κλαίει με γοερούς λυγμούς και για μια ακόμη φορά ο Μάξιμος θα σταθεί στο πλευρό της.

Ενώ η νεαρή κοπέλα προσπαθεί να ξεπεράσει τον θάνατο του πατέρα της και να ανασυντάξει τις δυνάμεις της για να διοικήσει σωστά την εταιρεία που της άφησε ο Γιώργος Ιωάννου, η μοίρα της επιφυλάσσει ένα ακόμη χτύπημα… Ο Ευθυμίου, αφού διαπιστώνει πως δεν μπορεί να πείσει τη Σαμ να δολοφονήσει τη Ρουμπίνη ή έστω να απαγάγει το μωρό, αποφασίζει να δράσει ο ίδιος.

Σχεδιάζει μια πολύ προσεκτικά μελετημένη επιχείρηση και περασμένα μεσάνυχτα εισβάλλει στο σπίτι της Ρουμπίνης, ρίχνει αναισθητικό σπρέι τόσο στην ίδια όσο και στη Σαμ και στη συνέχεια απάγει το μωρό. Το επόμενο πρωί όταν η Ρουμπίνη ξυπνά και διαπιστώνει πως το παιδί λείπει, παθαίνει πανικό.

Αρχικά υποψιάζεται τη Σαμ και αρχίζει να της επιτίθεται και να την κατηγορεί πως αυτή ευθύνεται για όλα, γρήγορα όμως διαπιστώνει πως και η νταντά βρίσκεται στην ίδια κατάσταση με την ίδια. Σε κατάσταση αμόκ τηλεφωνεί στον Μάξιμο και του εξηγεί τι ακριβώς έχει συμβεί.

Εκείνος προσπαθεί να διατηρήσει την ψυχραιμία του, δηλώνει σίγουρος πως πίσω από την απαγωγή του παιδιού βρίσκεται ο Αρης Ευθυμίου και τη συμβουλεύει να μην κάνει καμία κίνηση και να μην ειδοποιήσει την αστυνομία μέχρι να πάει και ο ίδιος από εκεί για να συζητήσουν το πώς θα δράσουν στη συνέχεια. Ο Μάξιμος δεν αποκλείει το ενδεχόμενο ο Άρης να θελήσει να κάνει κακό στο παιδί…Η Ρουμπίνη βρίσκεται πλέον σε τραγική κατάσταση και δεν μπορεί να διαχειριστεί το νέο σοβαρό συμβάν που έχει προκύψει στη ζωή της.

Εν τω μεταξύ η Βίκυ, στήνοντας ένα καλά οργανωμένο σχέδιο καταφέρνει να αποδράσει από το ψυχιατρείο. Την ίδια στιγμή η Ιωάννα αντιλαμβάνεται πως έχει κινηθεί μέσω τραπέζης ένα μεγάλο χρηματικό ποσό και ενημερώνει τον Σάββα για τις εξελίξεις. Μέσω καμερών στο αεροδρόμιο της Κύπρου διαπιστώνεται πως η Βίκυ έχει καταφέρει να διαφύγει στην Αθήνα με πλαστή ταυτότητα. Βίκυ και Σάββας αποφασίζουν να δράσουν.

Read More

And More