“Ρουκ-Ζουκ”: Ακόμα ένα σπέσιαλ επεισόδιο έρχεται στους δέκτες μας!

Το “Ρουκ-Ζουκ”, το αγαπημένο, θρυλικό τηλεπαιχνίδι που έχει αλλάξει τα μεσημέρια μας από τις αρχές Ιουνίου που επέστρεψε δριμύτερο στους δέκτες μας, μας κράτησε απολαυστική συντροφιά κι όλο τον Ιούλιο, με τα σπέσιαλ celebrity επεισόδια που… “σκάρωσαν” στον ΑΝΤ1, τα οποία ,όμως, ολοκληρώνονται κι αυτά το Σάββατο.
Το τέταρτο και τελευταίο γι αυτή τη σεζόν “Celebrity Rouk Zouk”, θα προβληθεί το Σάββατο στις 21.00, με πρωταγωνιστές το θίασο και τους συντελεστές της θεατρικής παράστασης με τίτλο «Πετάει Πετάει» και φυσικά κι αυτό το επεισόδιο είναι για καλό σκοπό!
Πιο συγκεκριμένα, θα παρακολουθήσουμε τις ομάδες “Boeing Boeing” (πρόκειται για τον original τίτλο της θεατρικής παράστασης) με τους Γιώργο Βάλαρη (σεναριογράφος/σκηνοθέτης), Σοφία Βογιατζάκη, Αλέξη Φούκο (ενδυματολόγος παράστασης), Μαρία Κορινθίου, Σοφία Παυλίδου και «Πετάει Πετάει» (τίτλος της θεατρικής παράστασης – η ελληνική μεταφορά) με τους Μάνο Παπαγιάννη, Μάνο Ιωάννου, Βίκυ Κάβουρα, Αγγελική Δαλιάνη και Τραϊάνα Ανανία.
Τα έσοδα από τα επεισόδια του Celebrity Rouk Zouk θα διατεθούν στο χωριό Βρίσα της Μυτιλήνης για την ανακατασκευή της παιδικής χαράς και του γηπέδου ποδοσφαίρου της περιοχής που επλήγη από το σεισμό.

Read More

And More