«Ρουκ-Ζουκ»: Η Ζέτα κάνει από σήμερα και πάλι παιχνίδι!

«Ρουκ-Ζουκ»: Η Ζέτα κάνει από σήμερα και πάλι παιχνίδι! | tlife.gr
Μόνο για λίγο καιρό ξαποσταίνει και ξανά προς την δόξα τραβά! Το «Ρουκ-Ζουκ», ένα από τα πλέον αγαπημένα τηλεπαιχνίδια στην ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης, επιστρέφει από σήμερα και πάλι στον ANT1, στις 3.00 το μεσημέρι και κάθε μέρα από Δευτέρα μέχρι και Παρασκευή, με παρουσιάστρια βεβαίως-βεβαίως, τη Ζέτα Μακρυπούλια.
Μετά από σχεδόν 20 χρόνια, το «Ρουκ-Ζουκ», αγκαλιάστηκε αμέσως από το τηλεοπτικό κοινό, γι ΄αυτό και θα είναι και πάλι στον αέρα, με περισσότερες και πιο fun «ρουκζουκοστιγμές». Ας θυμηθούμε ξανά τη διαδικασία του τηλεπαιχνιδιού: Το κάθε επεισόδιο αποτελείται από 3 γύρους και τον τελικό στους οποίους συμμετέχουν 2ομάδες των 5 ατόμων. Η μία εξ αυτών είναι η νικήτρια ομάδα του αμέσως προηγούμενου επεισοδίου, ενώ η άλλη είναι πρωτοεμφανιζόμενη.
Η νικήτρια ομάδα των 3ων πρώτων γύρων, «Ρουκ-Ζουκ» Classic, «Ρουκ-Ζουκ» Παντομίμα, «Ρουκ-Ζουκ» Classic Double, περνάει στον Τελικό Γύρο και εξασφαλίζει τη συμμετοχή της στο αμέσως επόμενο επεισόδιο.
Πρώτος Γύρος – ΡΟΥΚ ΖΟΥΚ Classic: Στον 1ο γύρο, η παρουσιάστρια δείχνει δυο λέξεις στον αρχηγό της πρώτης ομάδας και οαρχηγός επιλέγει τη μια, ενώ οι υπόλοιποι 4 παίχτες φορούν ακουστικά. Σε 40 μόλις δευτερόλεπτα, οι συμπαίχτες του πρέπει να βρουν τη σωστή λέξη. Κάθε σωστή απάντηση κερδίζει 10 πόντους. Στη συνέχεια ακολουθείται η ίδια διαδικασία με τη δεύτερη ομάδα.Σε κάθε καινούργιο σετ λέξεων αλλάζει ο αρχηγός, ενώ συνολικά οι ομάδες παίζουν με 3 ζευγάρια λέξεων (6 λέξεις ).
Δεύτερος Γύρος-ΡΟΥΚ ΖΟΥΚ Παντομίμα: Η παρουσιάστρια δίνει 4 κατηγορίες λέξεων και ο αρχηγός κάθε ομάδας επιλέγει μια λέξη την οποία πρέπει να περιγράψει με παντομίμα στους υπόλοιπους 4 της ομάδας του, μέσα σε 45 δευτερόλεπτα. Αν βρουν τη σωστή λέξη, κερδίζουν 20 πόντους, ενώ αν τη βρουν σελιγότερο από 45 δευτερόλεπτα, ο χρόνος που έχει περισσέψει προστίθεται στους πόντους. Η επόμενη ομάδα επιλέγει από τις υπόλοιπες 3 κατηγορίες και η διαδικασία συνεχίζεται εναλλάξ.
Τρίτος Γύρος-ΡΟΥΚ ΖΟΥΚ Classic Double: Στον 3ο γύρο ακολουθείται η ίδια ακριβώς διαδικασία με τον 1ο (ΡΟΥΚ ΖΟΥΚ classic), με τημόνη διαφορά ότι για κάθε σωστή απάντηση, οι πόντοι διπλασιάζονται (δηλαδή 20 πόντοιγια κάθε σωστή απάντηση). Στο τέλος του 3ου γύρου, η ομάδα που συγκέντρωσε συνολικά τους περισσότερους πόντους, περνάει στον τελικό γύρο, ενώ η άλλη ομάδα αποχωρεί.
Τελικός Γύρος: H παρουσιάστρια δίνει στον αρχηγό μια κατηγορία και επιλέγει 4 σχετικές λέξεις. Οι υπόλοιποι παίχτες πρέπει να βρουν τις 4 λέξεις μέσα σε 20 δευτερόλεπτα συνολικά (5’’ οκαθένας). Για κάθε σωστή απάντηση κερδίζουν από ένα ποσό. Στην επόμενη κατηγορία, για κάθε σωστή απάντηση, το ποσό διπλασιάζεται.
Τέλος με την τρίτη και τελευταία κατηγορία, ο αρχηγός καλείται να δώσει 5 λέξεις και η ομάδα του έχει την ευκαιρία να διπλασιάσει τα μέχρι στιγμής κέρδη της, αρκεί να βρει σωστά τις 4 από τις 5 λέξεις που έχει επιλέξει ο αρχηγός. Εφόσον τα καταφέρει έχει το δικαίωμα να μαντέψει την 5η λέξη, διεκδικώντας 5000 €. Σε κάθε περίπτωση η ομάδα που έφτασε στον τελικό γύρο, συνεχίζεικαι στο επόμενο επεισόδιο.
Είσαι έτοιμη για… «Ροοουκ-Ζουκ»;

READ more