Ρούλα Κορομηλά: Αναπολεί τα παιχνίδια με την ανιψιά της!

Μπορεί λόγω καραντίνας να βρίσκεται σπίτι, η Ρούλα Κορομηλά όμως δεν ξεχνά λεπτό τα αγαπημένα της πρόσωπα. Η γνωστή παρουσιάστρια αναπολεί έντονα μάλιστα τα παιχνίδια με την ανιψιά της λκαι περιμένει να τελειώσει πώς και πώς αυτή η δύσκολη περίοδος για να την κρατήσει και πάλι στην αγκαλιά της.

Η Ρούλα Κορομηλά μπορεί να μην  έχει αποκτήσει δικά της παιδιά, η κόρη του αδελφού της Θανάση, όμως, είναι η μεγάλη της αδυναμία. Η ίδια μάλιστα δεν σταματά τα παιχνίδια μαζί της και όπως καταλαβαίνεις δεν της χαλά χατίρι.

Αυτές, λοιπόν, οι όμορφες οικογενειακές στιγμές και τα παιδικά χαμόγελα της έχουν λείψει και ανυπομονεί να τα ξαναζήσει. Η ίδια ανέβασε χθες και μια προ-καραντίνας φωτογραφία με το face painting που της έκανε η ανιψιά της και έγραψε χαρακτηριστικά: «Αφήνετε κι εσείς τα παιδιά σας, τις ανιψιές σας να μεγαλουργούν και να σας μεταμορφώνουν έτσι; Αν όχι, απολαύστε μας! Νέες τάσεις μακιγιάζ από την τζούνιορ της οικογένειας! ΥΓ. Πριν τον Κορονοϊό! Έρχονται κι άλλες προτάσεις, μετά την Καραντίνα!».

Read More

And More