Ρούλα Κορομηλά: Δημοσίευσε βίντεο με όσα δεν είδαμε από τη συνάντησή της με την Ελένη Μενεγάκη

Η Ρούλα Κορομηλά θέλησε να ευχαριστήσει και διαδικτυακά την Ελένη Μενεγάκη για την φιλοξενία στην εκπομπή της, 26 χρόνια μετά την τελευταία τους συνάντηση.

Το μεσημέρι της Παρασκευής, η Ρούλα Κορομηλά βρέθηκε καλεσμένη στην Ελένη Μενεγάκη στο Mega μιλώντας για τη ζωή της μέσα και έξω από την τηλεόραση, αλλά και την δύσκολη περιπέτεια που πέρασε με την υγεία της.

Οι δύο παρουσιάστριες -όπως αποκάλυψαν στο τέλος της συνέντευξης- κατά την διάρκεια των διαλειμμάτων ξέσπασαν σε γέλια με αφορμή τα αστεία περιστατικά που αφηγήθηκαν, με τη Ρούλα Κορομηλά να πέφτει στα… πατώματα από το χαρακτηριστικό σπρώξιμο της Ελένης Μενεγάκη.

Σχετικό απόσπασμα ανέβασε στο instagram η Ρούλα Κορομηλά παρουσιάζοντας για πρώτη φορά απόσπασμα που δεν προβλήθηκε στον τηλεοπτικό αέρα της εκπομπής.

«Ελένη μου, σε ευχαριστώ για τη γενναιοδωρία, για τη φιλόξενη αγκαλιά με τη οποία με υποδέχθηκες στο τηλεοπτικό σου σπίτι! Ένιωσα σαν να μη πέρασε μια μέρα. Σε ευχαριστώ για όλα όσα μοιραστήκαμε με λόγια αληθινά, λόγια απ’την καρδιά, αλλά και για όσα είπαμε μόνο με τα μάτια. Η ευγένεια σου, ο σεβασμός και η αλήθεια είναι μόνο κάποια από τα χαρακτηριστικά που σε οδήγησαν αλλά και σε διατηρούν στην κορυφή τόσα χρόνια και σε ξεχωρίζουν. Υ.Γ. Δεν έχω γελάσει περισσότερο και δεν έχω περάσει καλύτερα μπροστά αλλά και πίσω από τις κάμερες. Και ας έφαγα το σπρώξιμο της ζωής μου.. Το ευχαριστήθηκα! Το βίντεο τα λέει όλα…» έγραψε η Ρούλα Κορομηλά.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Roula Koromila (@roulakoromila)

Read More

And More