Ρούλα Κορομηλά: Η συγκινητική συνάντηση με τον Κώστα Γρίμπιλα και τα δίδυμα παιδιά του

Eίναι πόσο αγαπά τα παιδιά η Ρούλα Κορομηλά και σήμερα είχε μια συνάντηση που την χαροποίησε πολύ. Υποδέχτηκε στο σπίτι της τον παλιό της συνεργάτη Κώστα Γρίμπιλα, με την συγκλονιστική ιστορία ζωής. Μαζί του φυσικά ήταν και τα δίδυμα παιδιά του, με τα οποία η Ρούλα ξετρελάθηκε.

Η ζωή του Κώστα Γρίμπιλα θα μπορούσε να αποτελέσει σενάριο ταινίας. Δημοσιογράφος στη χρυσή δεκαετία της ιδιωτικής τηλεόρασης, στενός συνεργάτης της αγαπητής σε όλους παρουσιάστριας και με επαγγελματικές επιτυχίες να καταγράφονται στο ενεργητικό του… Η στιγμή που θ’ αλλάξει για πάντα τη ζωή του έρχεται όταν αποκτά πρόβλημα στην καρδιά του και κρίνεται απαραίτητη η μεταμόσχευση. Για περίπου 9 μήνες δίνει αγώνα για την ζωή του στην εντατική.

Ο θάνατος του άτυχου Αυστραλού Ντουζόν όμως, που έχασε τη ζωή του μετά από επίθεση που δέχθηκε έξω από γνωστό κλαμπ της Μυκόνου, του χάρισε τη ζωή και του έδωσε την ευκαιρία για ένα νέο ξεκίνημα, αφού η οικογένειά του αποφάσισε να δωρίσει τα όργανά του. Στο πλευρό του η οικογένειά του και βέβαια η γυναίκα που λάτρεψε και παντρεύτηκε και με την οποία λίγα χρόνια αργότερα, όταν πια είχε σταθεροποιηθεί η κατάστασή του, αποφάσισαν να κάνουν παιδί. Δυστυχώς το κοριτσάκι τους πέθανε, αλλά ο Θεός τους χάρισε ακόμη δυο παιδιά, τα χαριτωμένα διδυμα που ξετρέλαναν και την Ρούλα Κορομηλά.

Δες την όμορφη φωτογραφία

Ο αγαπημένος μου Κώστας Γρίμπιλας κ τα Πανέμορφα κ παιχνιδιάρικα Γριμπιλακια του.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Roula Koromila (@roulakoromila) στις

Read More

And More