Ρούλα Κορομηλά: Η χιουμοριστική ανάρτηση για το μωβ χρώμα και το απίστευτο σκηνικό που διηγήθηκε [pic]

Η Ρούλα Κορομηλά αποτελεί μία από τις πιο καταξιωμένες παρουσιάστριες που πέρασαν από την ελληνική τηλεόραση, αφού κατάφερε να “χτίσει” μια σπουδαία καριέρα και να συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα ονόματα του χώρου. Τα τελευταία χρόνια η ξανθιά παρουσιάστρια έχει αποσυρθεί από τα τηλεοπτικά δρώμενα και έχει αφοσιωθεί στην προσωπική της ζωή, ωστόσο είναι ιδιαίτερα ενεργή στο Instagram.

Πριν μερικές ώρες, η Ρούλα Κορομηλά έκανε μια χιουμοριστική ανάρτηση στο προφίλ της, την οποία σίγουρα δεν περιμέναμε να δούμε. Η παρουσιάστρια σχολίασε για πρώτη φορά την αντιπάθεια που έχει εδώ και χρόνια στο μωβ χρώμα, καθώς το θεωρεί πολύ γρουσούζικο. Παράλληλα, η ίδια αποκάλυψε στους διαδικτυακούς φίλους της ένα απίστευτο σκηνικό που συνέβη στο σπίτι της, μιας και δεν άφηνε τον ηλεκτρολόγο να μπει μέσα, αφού εκείνος φόραγε μωβ πουκάμισο.

“Ορίστε! Αποδεικτικά στοιχεία, επειδή μου τη λέτε κάθε φορά σχετικά με το μωβ χρωματάκι! Το είχα « τιμήσει»… Το είχα. Καλά ας μην παίρνει και πολύ θάρρος… Υ.Γ.: Εγώ φταίω που όποιος με επισκέπτεται δεν προτιμάει αυτό το χρώμα; Εγώ δηλαδή φταίω πάλι που σήμερα ο ηλεκτρολόγος ξεροσταλιάζε έξω από την πόρτα μου, γιατί συνειδητοποίησε ότι φοράει μωβ πουκάμισο; Του έδωσα ένα λευκό t-shirt και μπήκε ο χριστιανός! Φήμες! Φήμες!”, σχολίασε χαρακτηριστικά η Ρούλα Κορομηλά στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Δες τη φωτογραφία:

Η Ρούλα Κορομηλά φορώντας το… αγαπημένο της χρώμα!

Read More

And More