Ρούλα Κορομηλά: Ο λόγος που την έκανε να ταξιδέψει στην Πάτρα!

H σιδηρά κυρία των Δημοσίων Σχέσεων, Λόλα Νταϊφά βρέθηκε, στην Πάτρα με την ιδιότητα της συλλέκτριας μια σπάνιας συλλογής πιάτων που καταγράφει την ιστορική διαδρομή της Ελλάδας μέσα σε 110 χρόνια. Η συλλογή αποτελεί την πηγή της καταγραφής μιας πολυτελούς έκδοσης με τίτλο “H Eλλάδα μέσα από 231 ιστορικά πιάτα 1863-1973”, από τις εκδόσεις «ΜΙΛΗΤΟΣ».

Χθες βράδυ λοιπόν, σε ξενοδοχείο της Πάτρας, η κυρία Νταϊφά παρουσίασε το βιβλίο της και την πλαισίωσαν φίλοι που συνεργάστηκαν μαζί της στη διάρκεια της διαδρομής της στον χώρο των ΜΜΕ. Ανάμεσά τους και η αγαπημένη παρουσιάστρια Ρούλα Κορομηλά.

Η Ρούλα βρέθηκε στην όμορφη πόλη με πολύ κέφι και χάρηκε ιδιαίτερα που συνάντησε παλιούς αγαπημένους φίλους και όχι μόνο.

Υπέροχη υποδοχή στη πατρα απο αγαπημενους φιλους

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Roula Koromila (@roulakoromila) στις

Γνωστή κρυουλιαρα!

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Roula Koromila (@roulakoromila) στις


Toν συντονισμό ανέλαβε η δημοσιογράφος και τ. βουλευτής Αχαῒας Νατάσα Ράγιου. Για το βιβλίο μίλησαν: Ρούλα Κορομηλά, παρουσιάστρια – δημοσιογράφος, Μανούσος Μανουσάκης, σκηνοθέτης, Λόλα Νταϊφά, συλλέκτρια – ιδιοκτήτρια της σπάνιας συλλογής, Κατερίνα Παρασκευοπούλου, υπ. Διδάκτωρ Φιλοσοφίας Πανεπιστημίου Πατρών, Αλέξης Σκαρμέας, δικηγόρος – τ. αντιδήμαρχος Πάτρας.

Η συνάντηση με τη Νατάσα Ράγιου

Read More

And More