Ρούλα Κορομηλά: Ραγίζει καρδιές το μήνυμά της για τον Άλκη που έπεσε θύμα οπαδικής επίθεσης

Σοκ έχει προκαλέσει στο Πανελλήνιο η άγρια δολοφονία του 19χρονου Άλκη στη Θεσσαλονίκη που έπεσε θύμα οπαδικής επίθεσης. Ο νεαρός φίλαθλος του Άρη έπεσε νεκρός τα ξημερώματα της Τρίτης μετά από τυφλά χτυπήματα που δέχτηκε σε όλο του το σώμα και μαχαιριές από δρεπάνι από χούλιγκαν αντίπαλης ομάδας.

Ο τρόπος με τον οποίο ο Άλκης έχασε τη ζωή του έχει παγώσει την κοινή γνώμη. Η Ρούλα Κορομηλά με μια ανάρτηση “γροθιά στο στομάχι” εκφάζει την αγανάκτησή της για το αποτρόπαιο έγκλημα και στέλνει το δικό της μήνυμα.

«Η ψυχή μου από χθες έχει παγώσει. Τα τελευταία του Άλκη “παιδιά μη με χτυπάτε άλλο” με έχουν καταρρακώσει… Οι λέξεις του αυτές θα μας στοιχειώνουν για μια ζωή. Τι να πεις γι΄ αυτούς τους γονείς; Υπομονή; Κουράγιο; Λέξεις! Ο πόνος τους είναι αβάσταχτος. Θρηνούν το χαμό του παιδιού τους που βγήκε βόλτα και δε γύρισε σπίτι του ποτέ. Τον σκότωσαν και τους ικέτευε να σταματήσουν. Πόνος. 

Αυτοί οι δολοφόνοι με τα δρεπάνια από τι οικογένειες βγαίνουν; Πόσο μίσος φωλιάζει στις ψυχές τους; Για μια φανέλα; Για μια ομάδα αφαιρείς τη ζωή του άλλου; Τη χάσαμε ως κοινωνία τη μπάλα. Τη χάσαμε. Πολύ φοβάμαι πως δύσκολα θα τη βρούμε. Μίσος. Ύβρεις. Δολοφονίες. Βιασμοί. Κακοποιήσεις. Αδικίες. Κρίμα. Θλίψη. Προβληματισμός. Συλλυπητήρια στην οικογένεια από καρδιάς» έγραψε η Ρούλα Κορομηλά.

Read More

And More