Ρούλα Κορομηλά: Το δίλημμα που αντιμετωπίζει με τα ψώνια του super market λόγω… κορονοϊού

Η Ρούλα Κορομηλά έχει επηρεαστεί πολύ από όλα συμβαίνουν στη χώρα μας τις τελευταίες ημέρες και φυσικά στηρίζει την εκστρατεία του Υπουργείου Υγείας με το μήνυμα “μένουμε σπίτι”. Η ίδια παραμένει στο σπίτι της με σκοπό να προστατέψει την υγείας της και κατ’ επέκταση την υγεία των ευπαθών ομάδων. Η γνωστή παρουσιάστρια ανησυχεί με την κατάσταση που επικρατεί, όμως εξακολουθεί να είναι ψύχραιμη και τηρεί τις δοθείσες οδηγίες.

Ως σωστή Instagrammer, η Ρούλα Κορομηλά μοιράζεται τις σκέψεις της με τους διαδικτυακούς φίλους της και τους ενημερώνει για τα νέα δεδομένα της καθημερινότητάς της. Πριν μερικές ώρες, η ξανθιά παρουσιάστρια άφησε για λίγο την ασφάλεια του σπιτιού της και πετάχτηκε μέχρι το σούπερ μάρκετ για να κάνει τα απαραίτητα ψώνια. Στην επιστροφή της στο σπίτι ήρθε αντιμέτωπη με ένα μεγάλο δίλημμα λόγω… του κορονοϊού.

“Σκέφτομαι αν πρέπει να βάλω μέσα τις σακούλες με τα ψώνια ή να τις αφήσω να λιαστούν… Έχει να πέσει απολύμανση στις συσκευασίες… Μένω σπίτι και προσέχω. Ψυχραιμία και λίγο χιούμορ…!”, σχολίασε χαρακτηριστικά στη φωτογραφία της.

Δες τη φωτογραφία:

Η Ρούλα Κορομηλά προσπαθεί να αντιμετωπίσει την κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα με ψυχραιμία!

Read More

And More