Ρούλα Κορομηλά: Το προσωπικό της στοίχημα μέχρι τo τέλος της καραντίνας!

Με αισιοδοξία αντιμετωπίζει τη δύσκολη περίοδο της καραντίνας η Ρούλα Κορομηλά. Η γνωστή παρουσιάστρια μένει σπίτι ακολουθώντας τις οδηγίες των ειδικών για την μη εξάπλωση του κορονοϊού, αλλά προσπαθεί να κρατά θετική σκέψη και να επιστρατεύει με κάθε ευκαιρία το χιούμορ της.

Κάνοντας λοιπόν, ένα μικρό ξεκαθάρισμα σε παλιά αρχεία φωτογραφιών, η Ρούλα Κορομηλά βρήκε μια φωτογραφία από τα παλιά, όπου ποζάρει με το μαγιό της στο φωτογραφικό φακό. Η ίδια ανέβασε τη φωτογραφία επισημαίνοντας πως το συγκεκριμένο μαγιό της άρεσε πολύ και γι’ αυτό το λόγο έβαλε στόχο ως τις 4 Μάη να χάσει μερικά κιλά και να το φορέσει το φετινό καλοκαίρι!

«H καραντίνα θέλει και το χιούμορ της! Αλλιώς τη βάψαμε! Λοιπόν, κυρίες μου και κύριοι… Δηλώνω πως ψάχνοντας, βρήκα αυτή τη φωτογραφία και το μαγιό! Ακριβούτσικο μεν αντοχής δε. Μ’ αρέσει είπα! Στο θέμα μας! Το δοκίμασα! Ω! Γες! Όμως, όμως, 3 κιλά και κάτι ψιλά, τ’ άρπαξα, οφείλω να ομολογήσω. Σιγά το πράμα! Αν κόψω τα γλυκά που βλέπω, φτιάχνω και τρώω, μετά τις 4 Μαΐου όμως αυτό, θα το ξανα φορέσω. Αυτά! ο επιμένων νικά!

ΥΓ.: Μην αρχίσετε σχόλια τι ωραία, δεν έχεις αλλάξει κλπ. Άλλα γράψτε!», ανέφερε χαρακτηριστικά στο σχόλιό της στη φωτογραφία.

Read More

And More