Ρούλα Πατεράκη στην Τατιάνα: Το βραβείο δικαίως το πήρε ο Σάκης

Η βράβευση του Σάκη Ρουβά για τον ρόλο του στις Βάκχες συνεχίζει να αποτελεί θέμα συζήτησης. Πολλοί είναι οι επώνυμοι που εξέφρασαν την γνώμη τους για το αν έπρεπε να πάρει το βραβείο ή όχι, μετά την φραστική “επίθεση” της Χρυσούλας Διαβάτη. Ανάμεσά τους ήταν και ο σκηνοθέτης του έργου, Δημήτρης Λιγνάδης.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ
για να δεις τι έγραψε ο γνωστός σκηνοθέτης

Ο Δημήτρης Λιγνάδης συνεργάζεται με τον κορυφαίο Έλληνα σταρ και στην παράσταση “Ηρακλής, οι 12 άθλοι”. Για δεύτερη φορά συνεργάζεται με τον Σάκη και η Ρούλα Πατεράκη η οποία μίλησε στην εκπομπή Μία για τη βράβευσή του. “Δικαίως πήρε το βραβείο”, είπε ανάμεσα σε άλλα η σπουδαία ηθοποιός.

Η Ρούλα Πατεράκη δεν θέλησε να πάρει θέση σε όσα ειπώθηκαν κατά την διάρκεια της απονομής ή όσα είπε η Χρυσούλα Διαβάτη και προτίμησε να περιοριστεί στο να πει την άποψή της για τον Σάκη. “Ο Σάκης Ρουβάς είναι ένας πολυτάλαντος άνθρωπος. Δυο χρόνια που συνεργάζομαι μαζί του μου έχει κάνει εντύπωση το ταλέντο του, η σεμνότητά του και η ικανότητά του σε οποιαδήποτε μορφή τέχνης καταπιάνεται. Στο θέατρο πέρυσι ήταν πάρα πολύ καλός στο ρόλο του. Και φέτος στον Ηρακλή νομίζω ότι θα είναι εξίσου καλός.”

Την άποψή του για όλα όσα έγιναν τις τελευταίες μέρες εξέφρασε στην εκπομπή Μία και ο Δημήτρης Δανίκας. “Μπορείς να γίνεις καλός ηθοποιός χωρίς να σπουδάσεις”, είπε.



Δες ποιοι άλλοι διάσημοι μίλησαν για την βράβευση του Σάκη!


ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ:
Ξέσπασμα Άρη Καβατζίκη για Ρουβά: «Τιμήθηκε για το αρχαίο δράμα τραγουδώντας φρυγανίτσα»!

Βάνα Μπάρμπα: Πήρε θέση στην “κόντρα” Σάκη Ρουβά – Χρυσούλας Διαβάτη

Read More

And More