Ρούλα Πισπιρίγκου: O δικηγόρος της 33χρονης για τα ανώνυμα τηλεφωνήματα στο T-live

Ο δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου, Όθωνας Παπαδόπουλος, λίγη ώρα μετά το επισκεπτήριο στην εντολέα του στον Κορυδαλλό, την Πέμπτη 28/4, μίλησε ζωντανά με την εκπομπή T-Live και την Τατιάνα Στεφανίδου.

Μεταξύ άλλων, ο δικηγόρος ρωτήθηκε από τη δημοσιογράφο και παρουσιάστρια, για τα ανώνυμα τηλεφωνήματα που δέχτηκε η δημοσιογράφος Γιώτα Κηπουρού στην εκπομπή του Alpha και απάντησε:

«Έχουμε κάνει μία συζήτηση μαζί με άλλα ζητήματα, τα οποία αποτελούν αντικείμενο συζήτησης αλλά δεν αποτελούν αντικείμενο της δικογραφίας. Δεν έχω την εξουσιοδότηση να το σχολιάσω ή να απαντήσω σε οποιοδήποτε ερώτημα. Η εντολή ως νομικός που έχω, περιορίζεται αποκλειστικά και μόνο στα ζητήματα της ποινικής δικογραφίας και δεν επεκτείνεται πέρα από αυτά ο,τιδήποτε άλλο έχουμε συζητήσει είναι στα πλαίσια ιδιωτικής συζήτησης, η οποία και μένει σε αυτό το επίπεδο», είπε αρχικά ο Όθων Παπαδόπουλος.

Μπορεί η συμπεριφορά του ατόμου που ακούγεται, γιατί ακούσαμε αυτή τη συνομιλία μέσα από την εκπομπή σας, πράγματι δείχνει ένα άτομα που συμπεριφέρεται ανόητα. Ωστόσο, δεν περιλαμβάνεται μέσα στην εντολή μας δεν θα το συζητήσουμε», είπε κλείνοντας ο δικηγόρος της 33χρονης.

Δες όλα όσα είπε ο κ. Όθωνας Παπαδόπουλος στην Τατιάνα Στεφανίδου:

Read More

And More