Ρούλα Πισπιρίγκου: Τι υποστηρίζει ο δικηγόρος της για τους κωδικούς του email της

Στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη “Kαλημέρα Ελλάδα” εμφανίστηκε σήμερα ο Όθωνας Παπαδόπουλος, δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου η οποία κρατείται στις φυλακές Κορυδαλλού ως ύποπτη για τη δολοφονία της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας.

«Το έργο της υπεράσπισης ήταν εξ αρχής δύσκολο» ανέφερε αρχικά ο δικηγόρος της 33χρονης κατηγορούμενης λέγοντας μάλιστα πως τα στοιχεία που πολλές φορές προκύπτουν από τη δημοσιογραφική έρευνα, τους πιάνουν απροετοίμαστους.

«Γράφεται ότι δε συνεργάζεται η κατηγορούμενη με τις αρχές σε ότι έχει να κάνει τους κωδικούς των mail της. Εμείς έναν κωδικό είχαμε, αυτόν του κινητού της τηλεφώνου τον οποίο είχαμε εισφέρει στις αρχές από την πρώτη ημέρα. Δεν έχουμε κωδικούς για την ηλεκτρονική διεύθυνση γιατί δεν είναι δικό μας αυτό το email. Ανήκει στον κύριο Δασκαλάκη…. Όπως σε πολλές οικογένειες συμβαίνει, ένας έχει μια ηλεκτρονική διεύθυνση και αυτή χρησιμοποιούν όλοι. Δεν έχουμε τους κωδικούς για το email.

Βγήκαν στην επιφάνεια αποτελέσματα έρευνας του λογαριασμού αυτού, επομένως για να μπορέσουν να κάνουν την έρευνα αυτή, ο λογαριασμός δεν είναι κλειδωμένος» εξήγησε ο δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου για τους κωδικούς του mail που από χθες υπάρχει η πληροφορία ότι η 33χρονη αρνείται να δώσει στις Αρχές.

Όταν δε, ρωτήθηκε για τις αναζητήσεις χημικών ουσιών που η Ρούλα Πισπιρίγκου φαίνεται να έχει διαγράψει από το ιστορικό του τάμπλετ ο δικηγόρος της φάνηκε να αιφνιδιάζεται.

«Η αναφορά ότι έχει κρύψει αναζητήσεις είναι κάτι που ακούω πρώτη φορά από εσάς. Θα το ελέγξω για να δούμε τι ακριβώς συμβαίνει» είπε επισημαίνοντας ότι έχει συμβουλεύσει την πελάτισσά του να σταματήσει να δίνει τηλεοπτικές συνεντεύξεις.

Read More

And More