Ρούλα Ρέβη – Αποστόλης Τότσικας: Αυτός ο έρωτας δεν θα παλιώσει ποτέ

Μπορεί να έχουν περάσει 10 χρόνια από την ημέρα που η Ρούλα Ρέβη έγινε ζευγάρι με τον Αποστόλη Τότσικα, αλλά αυτός ο έρωτας δεν φαίνεται να… παλιώνει ποτέ! Οι δυο τους διανύουν την πιο ευτυχισμένη και συναρπαστική φάση της ζωής τους όλα αυτά τα χρόνια και ειδικά μετά τη γέννηση των δίδυμων μικρών τους, που μοιάζει να τους έχει ολοκληρώσει και να τους έχει γεμίσει αγάπη και στοργικότητα!

Η διάσημη φωτογράφος και ο καρδιοκατακτητής πρωταγωνιστής της τηλεοπτικής σειρά «Μπρούσκο», παρά τις καθημερινές επαγγελματικές υποχρεώσεις και το βαρύ πρόγραμμα, βρίσκουν χρόνο για να περνούν χαρούμενες και απολαυστικές στιγμές με τα μικρά τους που σε λίγους μήνες θα γιορτάσουν τα δεύτερα γενέθλιά τους! Ταυτόχρονα, όμως, ξεκλέβουν και μερικές στιγμές για να χαρούν τον έρωτά τους και να διασκεδάσουν με τους φίλους τους!

Η τρυφερή μανούλα, Ρούλα Ρέβη, που στην απουσία του Αποστόλη, ο οποίος πηγαινοέρχεται στην Κύπρο για τα γυρίσματα του επιτυχημένου σήριαλ του Ant1, φροντίζει μόνη της τα δύο διδυμάκια, όπως και αυτό το Σάββατο που μοιράστηκε με τους followers της στο Instagram τη βόλτα της στο πάρκο με τα μικρά της! Η ευτυχισμένη μαμά δεν συγκρατήθηκε και φυσικά έτρεξε να απαθανατίσει στη στιγμή που τα παιδιά της «τραμπαλίζονταν» στις κούνιες της παιδικής χαράς, μην μπορώντας να αντισταθεί στο… σαράκι του φωτογράφου!

Friday#love#mytwins#mylife#happy#mama#

A post shared by rrevi (@rrevi) on

Το ζευγάρι που δεν διστάζει συχνά να μιλήσει για τη σχέση του, αλλά και για τα παιδιά του, πολλές φορές έχουν συζητήσει με τα media για τον μεγάλο έρωτα που βιώνουν, ενώ ο ένας «λούζει» τον άλλο με φιλοφρονήσεις και ευγνωμοσύνη για την υπέροχη ζωή που έχουν καταφέρει να στήσουν!

Read More

And More