Ρούλα Ρέβη – Αποστόλης Τότσικας: Ξεκίνησαν τις καλοκαιρινές διακοπές με τα παιδιά τους [pics]

Τις καλοκαιρινές διακοπές τους ξεκίνησαν η Ρούλα Ρέβη και ο Αποστόλης Τότσικας. Το γνωστό ζευγάρι αμέσως μετά το τέλος των γυρισμάτων της σειράς “Έλα στη θέση μου”, που εκείνος πρωταγωνιστεί, τακτοποίησε τις υπόλοιπες επαγγελματικές του υποχρεώσεις, ετοίμασε τις αποσκευές του και έφυγε μαζί με τα παιδιά του για το νησί της Τήνου.

Ο γοητευτικός ηθοποιός και η ταλαντούχα φωτογράφος διαθέτουν εξοχική κατοικία στο κυκλαδίτικο νησί και αυτός είναι και ο λόγος που το επισκέπτονται με κάθε ευκαιρία. Μπορεί με την επέλαση της πανδημίας του κορονοϊού τα σχέδιά τους να άλλαξαν και να φτάσαμε στο τέλος του Ιουνίου για να επισκεφτούν το αγαπημένο τους νησί, ωστόσο αυτό δεν τους χάλασε τη διάθεση.

Εδώ και λίγες ημέρες η τετραμελής οικογένεια ζει χαλαρές στιγμές στο νησί απολαμβάνοντας τον ήλιο και τη θάλασσα. Η Ρούλα Ρέβη, με αναρτήσεις της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μοιράζεται τακτικά με τους διαδικτυακούς φίλους της διάφορα στιγμιότυπα από τις διακοπές τους.

Ακόμα και αν ο καιρός χθες ήταν βροχερός και δεν θύμιζε καλοκαίρι, η διάσημη φωτογράφος δεν σταμάτησε να χαζεύει τη θέα από το σπίτι της.

Δες φωτογραφίες:

Η Ρούλα Ρέβη μοιράστηκε μερικές φωτογραφίες από τις διακοπές της με τους διαδικτυακούς φίλους της.

Read More

And More