Ρούλα Ρέβη – Αποστόλης Τότσικας: Ρομαντική απόδραση στην Τήνο! [pics]

Τι και αν ο καιρός κάθε άλλο παρά ανοιξιάτικος είναι, η Ρούλα Ρέβη και ο Αποστόλης Τότσικας θέλησαν να κάνουν ένα ταξίδι στο αγαπημένο τους νησί. Το ερωτευμένο ζευγάρι άφησε για λίγο τις υποχρεώσεις του στην πρωτεύουσα, πήρε το καράβι και βρέθηκε στην Τήνο, η οποία είναι εξίσου όμορφη όλες τις εποχές του χρόνου. Το συγκεκριμένο κυκλαδίτικο νησί αποτελεί το καταφύγιό τους και αυτός είναι και ο λόγος που είναι η μοναδική επιλογή των διακοπών τους.

Με αφορμή την έλευση του Μάρτη, λοιπόν, γνωστή φωτογράφος και ο πρωταγωνιστής της σειράς “Έλα στη θέση μου” έκαναν μια μικρή εξόρμηση, προκειμένου να χαλαρώσουν, να ξεκουραστούν και να φορτίσουν τις μπαταρίες τους. Τόσο η Ρούλα Ρέβη όσο και ο Αποστόλης Τότσικας μοιράστηκαν με τους διαδικτυακούς φίλους της στο Instagram διάφορες φωτογραφίες από το ταξίδι τους.

Ο βροχερός καιρός δεν πτόησε το ζευγάρι, καθώς δεν σταμάτησε να κάνει βόλτες στα αγαπημένα του μέρη και να αγναντεύει το απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου. Τα τελευταία χρόνια οι δυο τους έχουν φτιάξει το δικό τους σπίτι στο νησί, το οποίο χαίρονται μαζί με τα παιδιά τους, συνεπώς περνούν μεγάλο μέρος του χρόνου εκεί.

Δες φωτογραφίες:

Το ζευγάρι ξεκίνησε την εβδομάδα του με τον καλύτερο τρόπο!

Read More

And More