Ρούλα Ρέβη – Αποστόλης Τότσικας: Τρυφερές στιγμές με τα παιδιά τους στην παιδική χαρά! [pics]

Τα τελευταία 4 χρόνια η ζωή τους έχει αλλάξει άρδην η καθημερινότητά τους, καθώς η έλευση των δίδυμων παιδιών τους, του Άγγελου και της Ειρήνης, της έχει δώσει άλλη προοπτική.

Η Ρούλα Ρέβη και ο Αποστόλης Τότσικας βιώνουν την πιο πλήρη περίοδο στη ζωή τους, απολαμβάνοντας τη φροντίδα των διδύμων και τα τρυφερά συναισθήματα που γεννά αυτή στις καρδιές τους.

Οι δυο τους αφιερώνουν συνειδητά πολύ χρόνο στον Άγγελο και την Ειρήνη, γίνονται και πάλι παιδιά, ενώ παίζουν μαζί τους και πολύ συχνά μοιράζονται οικογενειακές τους στιγμές με τους φίλους τους στο Instagram.

Αν και οι επαγγελματικές υποχρεώσεις και των δύο είναι αυξημένες, επιδιώκουν πάντα να κάνουν πράγματα μαζί με τα μικρά τους, θέλοντας να «ρουφήξουν» κάθε στιγμή από το μεγάλωμά τους, κάθε καινούργια τους δραστηριότητα.

Πρόσφατα, η ευτυχισμένη οικογένεια βρέθηκε σε εμπορικό κέντρο των βορείων προαστίων, όπου έκανε τις αγορές του, ενώ στη συνέχεια επισκέφθηκε την παιδική χαρά που υπάρχει στον χώρο και απόλαυσε τα παιχνίδια με τα παιδιά του.

Δες τις φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: Papadakis Press

Read More

And More