Ρούλα Ρέβη – Αποστόλης Τότσικας: Βόλτα για αγορές με τα δίδυμα στο Μαρούσι! [pics]

Η Ρούλα Ρέβη και ο Αποστόλης Τότσικας βιώνουν την πιο πλήρη περίοδο στη ζωή τους, απολαμβάνοντας τη φροντίδα των διδύμων και τα τρυφερά συναισθήματα που γεννά αυτή στις καρδιές τους. Τα τελευταία 4 χρόνια η καθημερινότητά τους έχει αλλάξει πολύ.  Οι δυο τους αφιερώνουν συνειδητά πολύ χρόνο στον Άγγελο και την Ειρήνη, που αποτελούν για εκείνους την απόλυτη προτεραιότητά τους, ενώ πολύ συχνά μοιράζονται οικογενειακές τους στιγμές με τους διαδικτυακούς τους φίλους στο Instagram.

Αν και οι επαγγελματικές υποχρεώσεις και των δύο είναι αυξημένες, η φωτογράφος και ο ηθοποιός επιδιώκουν πάντα να κάνουν πράγματα μαζί με τα μικρά τους, θέλοντας να «ρουφήξουν» κάθε στιγμή από το μεγάλωμά τους, κάθε καινούργια τους δραστηριότητα.

Πρόσφατα, η ευτυχισμένη οικογένεια βρέθηκε σε εμπορικό κέντρο των βορείων προαστίων, όπου έκανε τις αγορές της από κατάστημα παιχνιδιών, ενώ στη συνέχεια έκανε μια στάση σε μία κατασκευή από τουβλάκια προκειμένου τα δύο χαριτωμένα πιτσιρίκα να παίξουν και να βγάλουν φωτογραφίες.

Ντυμένοι casual και ευδιάθετοι, η Ρούλα και ο Αποστόλης έδειχναν να απολαμβάνουν την έξοδο με τα παιδιά τους, ενώ εκείνα δεν έφυγαν λεπτό από δίπλα τους και ήταν πολύ ήσυχα.

Δες τις φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: Papadakis Press

Read More

And More