Ρούλα Ρέβη: «Δεν μου άρεσε η ερώτηση του Αρναούτογλου για τη διαφορά ηλικίας με τον Αποστόλη»

Για τη σχέση της με τον Αποστόλη Τότσικα αλλά και το bullying που έχει βιώσει για την ηλικιακή διαφορά τους μίλησε η Ρούλα Ρέβη σε συνέντευξή που παραχώρησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και τον Άρη Καβατζίκη.

«Το bullying για τη διαφορά της ηλικίας μου με τον Αποστόλη υπάρχει ακόμη και χθες έλαβα ένα τέτοιο μήνυμα. Ότι και να λες κατά του bullying ή υπέρ της αγάπης, όταν υπάρχει μέσα σου αυτό το “χτικιό”, η κακία σου θα βγει. Μου έτυχε να ακούσω γυναίκα, επώνυμη δημοσιογράφο να με κράζει δίπλα μου και της έκανα νόημα ότι την άκουσα. Όταν ο Αποστόλης βρέθηκε καλεσμένος στον Αρναούτογλου και ρωτήθηκε για τη διαφορά ηλικίας μας, δεν μου άρεσε», είπε αρχικά η γνωστή φωτογράφος.

«Γι’ αυτό και ανέβασα την ταυτότητά μου, για να τελειώσουμε. Δεν ήταν το θέμα ο Γρηγόρης, αλλά έχω μια μανία με τις γυναίκες, ήταν σαν να ρωτάς μέσω του άντρα μου πόσο χρονών είμαι. Υπάρχουν μόνο αβαντάζ όταν ο άντρας σου είναι νεότερος, το συστήνω ανεπιφύλακτα. Καταρχάς έχει περισσότερη ενέργεια, όταν γίνεσαι μαμά» συμπλήρωσε η Ρούλα Ρέβη.

Για την περίοδο της εγκυμοσύνης, η Ρούλα Ρέβη ανέφερε: «Έπαθα πολλά από το άγχος, η αγωνία και ο φόβος μου προκάλεσαν πολλά σοβαρά προβλήματα στον πέμπτο μήνα της κύησης. Μέχρι τον πέμπτο μήνα ήταν όλα ρόδινα, αλλά μετά είχα αιμορραγίες και αποκολλήσεις. Γέννησα αρκετά πρόωρα, σχεδόν 7,5 μηνών».

Τέλος, για τις συνεργασίες της με διάσημες Ελληνίδες υποστήριξε: «Με τη Ζέτα Μακρυπούλια έχουμε σχέση ζωής. Η Ελένη Μενεγάκη είναι ένα κορίτσι αριστούργημα, δεν θέλει να την ταλαιπωρείς στις φωτογραφίσεις. Την πρώτη φορά που φωτογράφισα την Ελένη είχα μαζί μου ένα φορτηγό φώτα. Η Ζέτα είναι σε μια φανταστική περίοδο της ζωής της. Βλέπω και πάλι το κορίτσι στη Ζέτα, τη βλέπω χαλαρή, ανοιχτή. Παλιά απειλούσα τη Ζέτα να παντρευτεί, λέγοντάς της πως θα της κάνω ένα άλμπουμ. Τώρα μου ζήτησε να βάλουμε έναν άλλο στόχο».

Read More

And More