Ρούλα Ρέβη: Έχει γενέθλια και αποκαλύπτει την ηλικία της! (pics)

Σήμερα είναι μια πολύ ξεχωριστή ημέρα για την Ρούλα Ρέβη, καθώς έχει τα γενέθλιά της! Η καταξιωμένη φωτογράφος και σύζυγος του Αποστόλη Τότσικα από το πρωί δεν έχει σταματήσει να δέχεται ευχές και δώρα από τα αγαπημένα της πρόσωπα. Σε μια προσωπική εξομολόγηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Ρούλα Ρέβη αποκάλυψε πως όταν ήταν μικρή, οι ηλικίες δεν είχαν σημασία… Η ίδια, όμως, δεν δίστασε να αποκαλύψει ότι σήμερα έγινε 47 ετών, κάτι για το οποίο είναι πολύ χαρούμενη!

“Στο σπίτι μου όταν ήμουν μικρή, πολλά ήταν παράξενα και πολλά είχαν ειπωθεί! Όμως η μανα μας που ήταν και μικρομανα δεν μας έμαθε και ποτέ δεν μας είπε για καμία γυναίκα και την ηλικία της ήταν σα να μην υπήρχαν οι ηλικίες στο σπίτι μας, καθώς μεγαλώναμε, ίσως επειδή η μάνα μας είχε βιαστεί να μεγαλώσει. Έτσι μάλλον γρήγορα κατάλαβε πως δεν υπάρχουν κανόνες στο τι μπορεις να κάνεις και σε ποια ηλικία!

Για εμάς στην οικογένεια μας οι γυναίκες μπορούσαν και μπορούν να κάνουν και να ΑΡΧΙΣΟΥΝ ό,τι γουστάρουν σε οποιαδήποτε ηλικία εκείνες νοιώθουν έτοιμες. Και ξέρετε τι έγινε έτσι? Επειδή έτσι με μάθανε ποτέ για μένα δεν παίζει ρόλο η ηλικία κάποιου παρά μόνο για το πόσο μπορώ να τον συγχωρήσω για κάτι. Αν με καταλαβαίνετε! Αλλά και να μην με καταλαβαίνετε δεν πειράζει γιατί σήμερα γίνομαι 47 και θα κάνω ό,τι μου αρέσει. Και φέτος και του χρόνου και για πάντα! Χρόνια μου πολλά” έγραψε χαρακτηριστικά η Ρούλα Ρέβη.

Read More

And More