Ρούλα Ρέβη: Γενέθλια με τον Αποστόλη Τότσικα και τους φίλους της! [pics,vid]

Δεν θα μπορούσε να ευχηθεί κάτι καλύτερο για φέτος! Η Ρούλα Ρέβη είχε το Σάββατο τα γενέθλιά της και τα πέρασε με τα αγαπημένα της πρόσωπα. Η ταλαντούχα φωτογράφος έκανε ένα γιορτινό τραπέζι σε εστιατόριο και κάλεσε μερικούς από τους καλύτερους φίλους της. Φυσικά, στην ξεχωριστή βραδιά της Ρούλας ήταν και ο σύζυγός της, Αποστόλης Τότσικας, ο οποίος δεν σταμάτησε να ασχολείται με την γυναίκα της ζωής του όλο το βράδυ!

Το ζευγάρι φαίνεται πως άφησε τα δυο υπέροχα παιδιά του, την Ειρήνη και τον Άγγελο, σπίτι και διασκέδασε με τους φίλους του, μέχρι αργά το βράδυ, σβήνοντας την τούρτα, τρώγοντας και πίνοντας coctails με την παρέα του! Ανάμεσα στους φίλους που παρευρέθηκαν στο γενέθλιο τραπέζι ήταν και η Τόνια Σωτηροπούλου, η οποία διατηρεί στενή φιλία με την Ρούλα Ρέβη. Τόσο η ηθοποιός, όσο και η φωτογράφος δεν σταμάτησαν να ανεβάζουν στιγμιότυπα στο Instagram, δείχνοντας τις όμορφες στιγμές που πέρασαν, το βράδυ του Σαββάτου.
Η Ρούλα Ρέβη έκλεισε τα 44 της χρόνια και βρίσκεται σε μία πολύ χαρούμενη φάση! Τα δίδυμα μονοπωλούν το ενδιαφέρον της και ο ερχομός τους έφερε μόνο ευτυχία σε εκείνη και τον σύζυγό της, Αποστόλη Τότσικα Η καταξιωμένη φωτογράφος δεν θα μπορούσε να ζητήσει κάτι άλλο για τα γενέθλιά της, παρά μόνο να υπάρχει αγάπη και υγεία στην ζωή της! Όπως έγραψε και στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram: “Σήμερα είμαι μεγαλύτερη, σοφότερη, καλύτερη και έτοιμη να δεχτώ κι άλλα χαρά στην ζωή μου γιατί το αξίζω! Εύχομαι τα ίδια σε όλους σας!”
Δες όλα τα στιγμιότυπα:

Read More

And More