Ρούλα Ρέβη: Η ανάρτηση αφιερωμένη στον Αποστόλη Τότσικα – «Το μεγαλείο ενός απλού ανδρικού εγκέφαλου»

Η Ρούλα Ρέβη, δημοσιεύοντας φωτογραφία μέσα από το αυτοκίνητο με τον Αποστόλη Τότσικα μοιράζεται τις δεκάδες σκέψεις και προβληματισμούς της γύρω από το καθημερινό της πρόγραμμα με τα παιδιά.

Η γνωστή φωτογράφος τονίζει πως με μία μόνο φράση του συζύγου της, η ίδια μπορεί να καθησυχάζεται, αφήνοντας τις αρνητικές σκέψεις, κατά τη διάρκεια της βραδινής τους εξόδου. 

«Η διαφορά ανάμεσα σε 2 γονείς, έναν άνδρα και μια γυναίκα … εγώ σκέφτομαι, ενώ πάω βόλτα, αν θα κοιμηθούν τα παιδιά στην ώρα τους, αν φόρεσαν μακριά πιτζάμα γιατί έχει βάλει κρύο το βράδυ, αν θα τους αρέσει το αυριανό φαγητό που ετοίμασα για το σχολείο, είναι αρκετό;

Έβαλα μπόλικα σνακ για τον Άγγελο που μου παραπονέθηκε; Κατάλαβαν το μάθημα σήμερα; Πώς θα προλάβουμε αύριο τα Αγγλικά , ποτέ θα πάω γυμναστήριο πότε θα κάνω ρίζα στον Βιλιώτη;  Έχω φωτογράφιση, πρέπει να παραδώσω τη δουλειά πριν έρθει το ΣΚ γιατί έχουμε πάρτι, ψήλωσαν και δεν τους κάνουν τα περσινά χειμωνιάτικα, έχει κίνηση τι τα ήθελα το ποτά κι δεν έκατσα σπίτι. 

Καλά έκανα και είπα να βγούμε , θα πιώ παρά πολύ σήμερα, δεν θα πιώ τίποτα τελικά γιατί θα με δουν αύριο χάλια τα παιδιά μου, τα παιδιά μου τα παιδιά μας, τα παιδιά σας αααααα και οι βλεφαρίδες μου κάτι θέλουν δεν γυρνάνε όπως παλιά. Τι λες Αποστολή μου για όλα αυτά; Γιατί τα έλεγα και δυνατά έτσι…

Αποστόλης:«το χούμε Ρούλα μου όλα καλά θα πάνε ! Απλά κοιμούνται τώρα». Το μεγαλείο ενός απλού ανδρικού εγκεφάλου , θα το ζηλεύω πάντα και για πάντα», έγραψε στην ανάρτησή της η Ρούλα Ρέβη.

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Roula Revi (@roula.revi)

Read More

And More