Ρούλα Ρέβη: Η καθημερινότητα με τα δίδυμα παιδιά της στο σπίτι λόγω κορονοϊού! [pics,video]

Ένα από τα σοβαρότερα εφόδια κατά της πανδημίας του κορονοϊού είναι, όπως αποδεικνύονται και σύμφωνα με τους ειδικούς, ο αυτοπεριορισμός και η ατομική ευθύνη, ενώ τα κρούσματα να έχουν φτάσει τα 352, 51 εκ των οποίων “ορφανά” . H νέα καμπάνια στα social media με τίτλο «Μένουμε Σπίτι», με την οποία επιχειρείται να μειωθεί η εξάπλωση του νέου φονικού ιού στη χώρα, έχει βρει μεγάλη ανταπόκριση από τον κόσμο.

Στο ίδιο μήκος κύματος βρίσκονται και Έλληνες celebrities, οι οποίοι ακολουθούν πιστά τις οδηγίες των ειδικών, παραμένουν κλεισμένοι στα σπίτια τους και στέλνουν τα δικά τους μηνύματα μέσα από τα social media.

Η Ρούλα Ρέβη, έχοντας καταλάβει καλά ότι η μάχη απέναντι στον νέο φονικό ιό πρέπει να είναι συλλογική, έχει λάβει τα απαραίτητα ατομικά μέτρα για την προστασία της οικογένειάς της.

Η γνωστή φωτογράφος βρίσκεται συνέχεια στο σπίτι μαζί με τον σύζυγό της, Αποστόλη Τότσικα, και τα δίδυμα παιδιά τους, ενώ μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από την καθημερινότητά της.

Για να περάσουν οι ώρες της μέρα στην ημέρα, η Ρούλα Ρέβη φωτογραφίζει αγαπημένες της γωνιές μέσα στο διαμέρισμά της, φοράει τα αθλητικά της και κάνει γυμναστική για να παραμείνει fit, παίζει με τα παιδιά της και περνά εποικοδομητικό χρόνο μαζί τους και ατενίζει την υπέροχη θέα από το μπαλκόνι της, σκεπτόμενη θετικά και ελπίζοντας πώς όλα αυτά που περνάει η χώρα μας θα αποτελούν σύντομα παρελθόν.

Read More

And More