Ρούλα Ρέβη: Η συγκλονιστική εξομολόγηση και ο φόβος για τον… καρκίνο του μαστού!

Μετά τη γέννηση των διδύμων της ήρθε αντιμέτωπη με ένα μεγάλο φόβο η Ρούλα Ρέβη. Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου του Μαστού, η γνωστή φωτογράφος μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια συγκλονιστική ιστορία και αποκάλυψε το μεγάλο της φόβο για τον καρκίνο του μαστού.

Η ίδια ανέφερε πως στην αρχή φοβόταν πολύ να πάει για εξετάσεις, αλλά τώρα πια το ραντεβού της με το γιατρό κάθε χρόνο είναι ιερό και η ίδια πιστεύει πως η πρόληψη είναι αυτή που μπορεί να σώσει ζωές!

«Αφότου γέννησα μέχρι και πριν λίγους μήνες δεν είχα πάει να κάνω τον έλεγχο για το στήθος μου, ναι είναι λάθος , ανευθυνότητα ως προς τον εαυτό μου και τα παιδιά μου \, όμως φοβόμουν και αυτός ο φόβος μεγάλωνε όσο δεν πήγαινα, και μεγάλωνε και μεγάλωνε μέχρι που μια μέρα μια πολύ στενή μου φίλη μου τηλεφώνησε και μου είπε με απλά λόγια πως έχει κάτι στο στήθος της και δεν φοβήθηκε στιγμή να πει τη λέξη καρκίνος ενώ ήδη το ζούσε εδώ και λίγες ώρες.

Έχει 2 παιδιά , την θαυμάζω για τη δύναμη που έδειξε, την ψυχραιμία της την μαχητικότητα της. Το έπιασε μόνη της, γιατί εμείς οι γυναίκες ξέρουμε το σώμα μας, μιλάμε μαζί του… ξεμπέρδεψε με συνοπτικές διαδικασίες έκανε ότι χρειαζόταν και τώρα είναι καλά . Κατά τη διάρκεια της περιπέτειας της σκεφτόμουν ότι πρέπει να πάω στο γιατρό, το σκεφτόμουν τόσο πολύ που άρχισε το στήθος μου να πονάει να μου μιλάει, και είπα δεν έχεις περιθώριο θα πας!

Πήγα με τον άντρα μου δίπλα μου όπως πάντα να μου κάνει αστεία για να μου φύγει το άγχος , δεν είχα κάτι , μόνο που σταμάτησα να φοβάμαι. Και υποσχέθηκα πως κάθε 6 μήνες θα κάνω υπέρηχο και κάθε χρόνο μαστογραφία . Έχω σημειώσει τις ημερομηνίες και ο κόσμος να χαλάσει θα πηγαίνω στο γιατρό! Ας κάνουμε όλες το ίδιο ! Καλημέρα», έγραψε χαρακτηριστικά η Ρούλα Ρέβη.

Read More

And More