Ρούλα Ρέβη: «Ήρθε και μας έκανε να βλέπουμε συνεχώς τα ελαττώματα μας, είναι φοβιστικό»

Σε μια νέα αινιγματική ανάρτηση προχώρησε η Ρούλα Ρέβη πριν λίγη ώρα μέσα από τον λογαριασμό της στο instagram.

Η γνωστή φωτογράφος το τελευταίο διάστημα είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media, όπου μοιράζεται φωτογραφίες και στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της αλλά και διάφορους προβληματισμούς και σκέψεις της για διάφορα θέματα.

Αυτή τη φορά η Ρούλα Ρέβη δημοσίευσε στο Instagram, μια φωτογραφία στην οποία τη βλέπουμε να ποζάρει χωρίς ίχνος μακιγιάζ, θέλοντας να περάσει ένα ηχηρό μήνυμα.

Η ίδια μέσα από ένα μακροσκελές μήνυμα, αναφέρθηκε στις φωτογραφίες που βλέπει καθημερινά από διάφορους χρήστες στα social media, οι οποίοι προσπαθούν να δείξουν την καλύτερη εκδοχή του εαυτό τους, εκείνη όμως ζητά από όλους να δοκιμάσουν κάτι διαφορετικό, δείχνοντας μια πιο αληθινή εκδοχή του εαυτού τους.

«Instagram!!! Δεν νομίζω να αγαπάνε πολλοί όσο εγώ να φωτογραφίζουν οποιαδήποτε στιγμή και λεπτό το οτιδήποτε. Φαντάσου ότι Μιλάς σε κάποιον και εκείνος μόνο κοιτάζει πίσω σου πάνω σου και δεξιά αριστερά σου να βρει το λάθος . Διαστροφή του επαγγέλματος , πάντα ενώ καλούμαι να φωτογραφίσω τα όμορφα , τους όμορφους εγώ βλέπω πρώτα το λάθος , εκπαιδεύτηκα να βρίσκω μια στραβή μύτη , ένα μάτι διαφορετικό από το άλλο, την στραβή καρέκλα σε ένα χώρο , τους μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια κάποιου , ένα μικρό στραβό δόντι που κανείς δεν παρατηρεί, τα χοντρά δάχτυλα σε ένα χέρι , αυτή είναι η δουλειά μου να αποφύγω αυτές τις κακοτοπιές και να το «κλέψω» χωρίς να καταλάβει κανείς ότι έχω δει όλα αυτά μέσα σε δευτερόλεπτα . Και μετά , αμέσως μετά να αγαπήσω το πρόσωπο που είναι μπροστά στο φακό μου, να εμπλακώ στην ψυχολογία του τη δεδομένη στιγμή.

Μη νομίζετε πως και στα μοντέλα πχ δεν ισχύει αυτό. Ισχύει για όλους κανείς δεν μπορεί να υποδυθεί μια καλή διάθεση χωρίς να το καταλάβει ο φωτογράφος του , κανείς. Αυτή εδώ είναι μια κουρασμένη Μαμά στο ινσταγκραμ με τρομερό πονόδοντο ανεξήγητης προέλευσης και αιτίας , που αποφασίζει να ποστάρει μερικές φορές στιγμές που διαψεύδουν το ινσταγκραμ , αυτό που ήρθε και μας έκανε να βλέπουμε συνεχώς τα ελαττώματα μας το αν είμαστε όμορφοι η άσχημοι η αν έχουμε παχύνει η αν τα μαλλιά μας είναι άλουστα . Κανείς δεν μπορεί να το αποφύγει αυτό , όλοι ψάχνουν την καλή τους γωνία και αλήθεια όλοι έχουμε έστω μια το ορκίζομαι. Όμως το ινσταγκραμ αχ είναι φοβιστικό μερικές φορές ….

Μπορεί να έχεις μαλώσει με τον άντρα σου και να περάσεις δέκα φίλτρα γιατί πρέπει να ανεβάσεις κάτι κάτι που θα σε δείχνει λιγο αλλιώς εκείνη τη στιγμή ! Αλλά το πιστεύεις! Το βλέπεις και το πιστεύεις λες καλή ειναι ας φτιάξω λιγο ακόμα τη μύτη η ας μακρύνω μέχρι τον θεό τα πόδια μου , μπορεί και οι άλλοι να το πιστέψουν . Εσείς το πιστεύετε? Τι θα γινόταν αν για μια εβδομάδα πόσταραμε τις αποτυχίες μας στην καθημερινότητα ? Τι θα άλλαζε θα άλλαζε ο τρόπος που βλέπετε εκείνους που θαυμάζετε; Αγάπη 

Περαστικά για τον πονόδοντο!! Μεγάλη κουβέντα ανοίγεις και πολλές και διαφορετικές γνώμες θα καταγραφούν στο post σου!! Αλλά και πάλι.. Πόσοι θα τα εννοούν πραγματικά αυτά που θα γράφουν??  Και πόσοι θα τα κάνουν πράξη στη ζωή τους??  Σε μια ψηφιακή εποχή, δύσκολα διακρίνεις πια το αληθινό, το αυθεντικό, το παρορμητικο, το πηγαίο συναίσθημα, το αντανακλαστικο… Μεγααααλη και δύσκολη κουβέντα λοιπόν ειδικά σε συνδυασμό με πονόδοντο!! Get better soon  Με αγάπη!

Read More

And More