Ρούλα Ρέβη: Μας δείχνει αδημοσίευτες φωτογραφίες με τον Αποστόλη Τότσικα και την Ζέτα Μακρυπούλια!

Η Ρούλα Ρέβη και ο Αποστόλης Τότσικας, στηρίζοντας την καμπάνια του υπουργείου Υγείας με τίτλο “Μένουμε Σπίτι” , έχουν περιορίσει κατά πολύ τις μετακινήσεις τους. Σχεδόν όλες τις ώρες της μέρας τους τις περνούν στο μοντέρνο διαμέρισμά τους, παρέα με τα δίδυμα παιδιά τους, που αποτελούν και για του δύο την απόλυτη προτεραιότητά τους.

Το ζευγάρι, το οποίο ακολουθεί πιστά τις οδηγίες της κυβέρνησης και των ειδικών, απολαμβάνει όμορφες οικογενειακές στιγμές με τα δυο αγγελούδια του και βγαίνει έξω μόνο σε ειδικές περιπτώσεις, όπως ένας περίπατος στη φύση, ή για γυμναστική.

Μέσα από το Instagram, μάλιστα, κατά κύριο λόγο η γνωστή φωτογράφος, μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από τη νέα καθημερινότητά της στην καραντίνα.

Αυτή τη φορά, ωστόσο, έχοντας άπλετο ελεύθερο χρόνο τώρα που στις επαγγελματικές υποχρεώσεις της έχει μπει μια παύση, η Ρούλα Ρέβη θέλησε να μοιραστεί με τους followers της μερικές αδημοσίευτες φωτογραφίες που έχει στο αρχείο της και στις οποίες “πρωταγωνιστούν” ο ηθοποιός σύζυγός της και η κολλητής της φίλης, Ζέτα Μακρυπούλια.

Ακολουθούν 13 φωτογραφίες που σίγουρα δεν έχεις ξαναδεί ποτέ και θα σε εντυπωσιάσουν:

Read More

And More