Ρούλα Ρέβη: Οι αποκαλύψεις της για την ζήλια, την απιστία και την διαφορά ηλικίας με τον Αποστόλη Τότσικα! [pics]

Ρούλα Ρέβη: Οι αποκαλύψεις της για την ζήλια, την απιστία και την διαφορά ηλικίας με τον Αποστόλη Τότσικα! [pics] | tlife.gr

Αυτές τις ημέρες, η Ρούλα Ρέβη και ο Αποστόλης Τότσικας απολαμβάνουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές στις Κυκλάδες! Το ερωτευμένο ζευγάρι μαζί με τα δίδυμα παιδιά του περνούν ξέγνοιαστες στιγμές, μακριά από την καθημερινότητα της Αθήνας, κάνοντας βουτιές στα καταγάλανα νερά της Κύθνου. Η καταξιωμένη φωτογράφος ξέκλεψε λίγο χρόνο μέσα στις διακοπές της και απάντησε στις ερωτήσεις των διαδικτυακών της φίλων στα social media για την προσωπική της ζωή!

Βλέπεις, εδώ και μερικές ημέρες το Instagram έχει βάλει μία νέα δυνατότητα, στην οποία οι followers μας μπορούν να μας κάνουν ό,τι ερώτηση θέλουν. Έτσι, η Ρούλα Ρέβη δεν δίστασε να απαντήσει στους θαυμαστές εκείνης και του άντρα της και να αποκαλύψει πράγματα που δεν γνωρίζαμε, όπως για το αν ζηλεύει τον Αποστόλη Τότσικα, πώς νοιώθει για την διαφορά ηλικίας τους (εκείνος είναι 35 και εκείνη 43) αλλά και αν θα συγχωρούσε την απιστία στον γάμο της.

Δες τις απαντήσεις της Ρούλας Ρέβη:

 

READ more