Ρούλα Ρέβη: Οικογενειακές διακοπές στην Τήνο μετά την περιπέτεια της υγείας της [pics]

Στο αγαπημένο της μέρος επέστρεψε η Ρούλα Ρέβη μετά το αίσιο τέλος της περιπέτειας της υγείας της. Η γνωστή φωτογράφος είχε αποκαλύψει στους διαδικτυακούς φίλους της πριν από μερικές ημέρες ότι χρειάστηκε να κάνει μια επέμβαση ύστερα από εντολή του γυναικολόγου της και έτσι βρέθηκε στο χειρουργείο έχοντας στο πλάι της τα αγαπημένα της πρόσωπα.

Όλα πήγαν καλά και η Ρούλα Ρέβη γύρισε στους γνώριμους ρυθμούς της καθημερινότητάς της ενώ ταξίδεψε στο ησυχαστήριό της, το οποίο δεν είναι άλλο από την Τήνο. Η ίδια διαθέτει μαζί με τον σύζυγό της, Αποστόλη Τότσικα εξοχική κατοικία στο κυκλαδίτικο νησί και έτσι το επισκέπτονται με κάθε ευκαιρία μαζί με τα παιδιά τους.

Πριν μερικές ώρες,  η ταλαντούχα φωτογράφος δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μερικά στιγμιότυπα από τις ξέγνοιαστες στιγμές της μαζί με την οικογένειά της κατά τη διάρκεια των διακοπών τους. Όλοι μαζί βρίσκονται σε ένα χωριό του νησιού και παίζουν σε μια μικρή παιδική χαρά την ίδια στιγμή που η Ρούλα Ρέβη απαθανατίζει τις καλύτερες στιγμές τους.

Δες φωτογραφίες:

Η Ρούλα Ρέβη επέστρεψε στο ησυχαστήριο της!

Read More

And More