Ρούλα Ρέβη: Παιχνίδια στο σπίτι με τα δίδυμα! [pic]

Μπορεί ο Αποστόλης Τότσικας να βρίσκεται στο Άμστερνταμ μαζί με τους συμπρωταγωνιστές του από το “Μπρούσκο” για τα γυρίσματα της σειράς, η Ρούλα Ρέβη όμως έμεινε με τα δίδυμα στο σπίτι και περνά… τέλεια! Βλέπεις το παιχνίδι με τα παιδιά, είναι το καλύτερο μέρος της ημέρας…

Τα μωρά της όλο και μεγαλώνουν, τον Σεπτέμβρη έγιναν ενός έτους, και είναι φυσικά οι απόλυτοι πρωταγωνιστές στο σπίτι με την Ρούλα και τον Αποστόλη να μην χορταίνουν να περνούν μαζί όμορφες οικογενειακές στιγμές. Το πρωί, μάλιστα, για μια ακόμη φορά ξεκίνησε με παιχνίδι και η Ρούλα ανέβασε μια φωτογραφία στο Instagram… που μας έκανε να λιώσουμε!

Καλημερα

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης rrevi (@rrevi) στις


Το ζευγάρι, άλλωστε, δεν κρύβει τη χαρά του για τα μωρά και τόσο η γνωστή φωτογράφος, όσο και ο ηθοποιός ασχολούνται με την φροντίδα των μωρών. Σε παλαιότερη συνέντευξή του, μάλιστα, ο Αποστόλης είχε δηλώσει: “Αρχίζεις και ευαισθητοποιείσαι πιο πολύ. Ξυπνάει μέσα σου το ένστικτο της προστασίας και της αγάπης. Σίγουρα είναι ένα από τα πιο όμορφα πράγματα που μπορεί να νιώσει ένας άνθρωπος στη ζωή του και ό,τι πιο ωραίο μπορεί να του συμβεί”.

Read More

And More