Ρούλα Ρέβη: «Πήρα κάποιες αποφάσεις για τον χειμώνα, άνθρωποι τοξικοί που περίμενα πως θα φερθούν…»

O Aύγουστος πλησιάζει σιγά σιγά προς το τέλος του και μαζί του τελειώνουν και οι καλοκαιρινές διακοπές των περισσοτέρων. 

Η Ρούλα Ρέβη που ετοιμάζεται να επιστρέψει στη βάση της στην Αθήνα, θέλησε με αφορμή το τέλος του καλοκαιριού, να κάνει τον δικό της απολογισμό μέσω μιας μακροσκελούς ανάρτησης στον λογαριασμό της στο instagram. 

Δημοσιεύοντας λοιπόν μια φωτογραφία των παιδιών της από την ώρα που τρέχουν ανέμελα, έγραψε:  «Θα έλεγα πολλά για αυτό το καλοκαίρι αλλά δεν θα πω τίποτα ….μόνο ότι πήρα τα μαθήματα μου. Έχασα κάποιους που αγαπώ παρά πολύ αλλά δεν τους έχασα λυπητερά τους βλέπω να προχωρούν και τους ευχαριστώ @katerinakollarou σε αγαπώ για πάντα πάντα πάντα .

Μερικούς τους αφαιρώ μόνη μου όπως κάνω κάθε καλοκαίρι που είναι η εποχή μου, πήρα κάποιες αποφάσεις για το χειμώνα που έρχεται όμως δεν είμαι απόλυτη περιμένω να δω αν θα βγει το «πρόγραμμα» που δεν είμαι λάτρης του.

Άνθρωποι τοξικοί που τους συγχωρώ γιατί το περίμενα το πως θα φερθούν το ξέρουμε πάντα ποιοι θα μας προδώσουν έτσι και αλλιώς από την αρχή σωστά?

Κρατάω τα χαμόγελα και τα ξεκαρδιστικά γέλια με τα παιδιά μου , την υπομονή του άντρα μου ως συνήθως , τις καταθλιπτικές καλοκαιρινές νύχτες που κοιτάς το κενό αλλά σου αρέσει ρε παιδί μου και το αφήνεις να συμβεί . Αααα δεν λέω άλλα πάλι έγραψα πολλά , ευχαριστώ για την αγάπη των αγνώστων στο δρόμο αυτό μου φαίνεται το πιο συγκλονιστικό απ΄ολα , η διαίσθηση των αγνώστων για εμάς ».

Read More

And More