Ρούλα Ρέβη: Τα δίδυμα παιδιά της έχουν γενέθλια – Οι τρυφερές αναρτήσεις και τα όμορφα λόγια για το καθένα (pics)

Σήμερα είναι μια πολύ ξεχωριστή ημέρα για την Ρούλα Ρέβη και τον Αποστόλη Τότσικα, καθώς τα δίδυμα παιδιά τους έχουν γενέθλια! Η καταξιωμένη φωτογράφος πριν πέντε χρόνια ακριβώς έφερε στον κόσμο – παρά τις δυσκολίες που πέρασε στην εγκυμοσύνη της – την κόρη της, Ειρήνη και τον γιο της, Άγγελο, στα οποία τόσο εκείνη όσο και ο γνωστός ηθοποιός τρέφουν τεράστια αδυναμία. 

Η Ρούλα Ρέβη, με αφορμή τα γενέθλια των διδύμων, έκανε δύο αναρτήσεις στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μία για τον γιο της και μία για την κόρη της. Η ευτυχισμένη μανούλα δημοσίευσε υπέροχες φωτογραφίες των δύο παιδιών της, τις οποίες φυσικά έχει τραβήξει η ίδια, με διαφορετικές ευχές για την Ειρήνη και άλλες για τον Άγγελο! Η Ρούλα Ρέβη σήμερα έχει χαρές και δεν θα μπορούσε να μην τις μοιραστεί και στα social media.

Είναι ο Άγγελος μας και είναι υπέροχος! Χρόνια πολλά στα θαύματα μας! 5 και θα σώσουμε τον κοσμοοοοοο Άγγελε. Σε λατρεύω ❤️🙏

Είναι η Ειρήνη μας και είναι υπέροχη!!!! Χρόνια πολλά στα θαύματα μας 🙏❤️5 και δεν φοβόμαστε τίποτα 👯‍♂️

Τις πιο θερμές ευχές της για τα γενέθλια των διδύμων, έστειλε και η κολλητή φίλη του ζευγαριού, Ζέτα Μακρυπούλια, μέσα από τα Instagram Stories της!

Να τα χαίρεστε!

Read More

And More