Ρούλα Ρέβη: Τα παιδιά της μετρούν αντίστροφα για τα Χριστούγεννα [pic]

Η Ρούλα Ρέβη και ο Αποστόλης Τότσικας έχουν δημιουργήσει μια όμορφη και αγαπημένη οικογένεια! Το ζευγάρι μπορεί να μετρά πολλά χρόνια κοινής πορείας, όμως παραμένει ερωτευμένο, όπως τον πρώτο καιρό της γνωριμίας του. Τα δίδυμα παιδιά του, η Ειρήνη και ο Άγγελος συμπλήρωσαν τον περασμένο Σεπτέμβρη τέσσερα χρόνια ζωής, κάνοντας περήφανους τους γονείς τους, που τα βλέπουν να μεγαλώνουν και να δημιουργούν τις δικές τους προσωπικότητες.

Η γνωστή φωτογράφος προσπαθεί να περνάει όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο με τα παιδιά της και να βρίσκεται δίπλα τους κάθε στιγμή. Το ίδιο ισχύει φυσικά και για τον γοητευτικό ηθοποιό, ο οποίος μπορεί να βρίσκεται καθημερινά στα γυρίσματα της καθημερινής σειράς του Alpha “Έλα στη Θέση μου, όμως πάντα φροντίζει να βρίσκει χρόνο για την οικογένειά του.

Δεδομένου ότι διανύουμε τον πιο γιορτινό μήνα του χρόνου, μικροί και μεγάλοι ανυπομονούν για τον ερχομό των Χριστουγέννων. Πριν μερικές ώρες, η Ρούλα Ρέβη μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς φίλους της στο Instagram, το χειροποίητο ημερολόγιο της κόρης της, η οποία μετρά αντίστροφα για τις γιορτές και φυσικά για το κλείσιμο των σχολείων.

Δες τη φωτογραφία:

Η Ρούλα Ρέβη δεν θα γινόταν να μην απαθανατίσει το συγκεκριμένο στιγμιότυπο!

Read More

And More