Ρούλα Ρέβη: Το Instagram της έχει γεμίσει με καλλιτεχνικές φωτογραφίες των παιδιών της εν μέσω… κορονοϊού!

Η Ρούλα Ρέβη και ο Αποστόλης Τότσικας στηρίζουν την καμπάνια του υπουργείου Υγείας με τίτλο «Μένουμε σπίτι», η οποία έχει στόχο την ευαισθητοποίηση για τα μέτρα προστασίας και πρόληψης του κορονοϊού. Χωρίς να δημιουργηθεί πανικός, το να παραμείνουμε στα σπίτια μας, αποφεύγοντας τις άσκοπες μετακινήσεις, είναι αυτή τη στιγμή η ασφαλέστερη επιλογή για εμάς τους ίδιους, αλλά και τους συμπολίτες μας.

Το ζευγάρι παραμένει κλεισμένο στο σπίτι του, μαζί με τα δίδυμα παιδιά του, Μιχαήλ Άγγελο και Ειρήνη Χρυσή, που είναι πέντε ετών, προκειμένου να μην νοσήσει κανείς τους από τον νέο φονικό ιό, που έχει πάρει τη μορφή πανδημίας στην χώρα μας.

Η καθημερινότητά τους έχει αλλάξει άρδην τις τελευταίες μέρες, καθώς η Ρούλα αναγκάστηκε να ακυρώσει όλες τις δουλειές που είχε κλείσει, ο Αποστόλης να σταματήσει τα γυρίσματα για την σειρά “Έλα στη θέση μου” και τα παιδιά τους να βάλουν pasuse σε κάθε δραστηριότητά τους.

Οι τέσσερις τους παραμένουν κλεισμένοι στο σπίτι και παρακολουθούν μέσω τηλεοράσεως και social media όλα τα συμβαίνουν στην Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Μάλιστα, τώρα που δεν έχει δουλειά η Ρούλα Ρέβη, μία από τις αγαπημένες της δραστηριότητες για να περνάει ευχάριστα ο χρόνος της είναι να φωτογραφίζει την κόρη της, αλλά και τον γιο της, σε ξέγνοιαστες στιγμές τους κατά τη διάρκεια της μέρας.

Εκεί που δεν το περιμένουν, λοιπόν, η φωτογράφος απαθανατίζει με τον φακό της και τα δύο ζουζούνια της σε “κλικς” που κάνουν τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram, με τους οποίου μοιράζεται τα τρυφερά καρέ, να… λιώνουν. Φορώντας πυτζάμες σχεδόν καθ’ όλη τη διάρκεια της μέρες, παίζουν, ζωγραφίζουν και απολαμβάνουν τις στιγμές στο σπίτι με την διάσημη μαμά τους να καραδοκεί για μια φωτογραφία τους.

Δες τα στιγμιότυπα:

Read More

And More