Ρούλα Ρέβη: Το μήνυμα που της είχε στείλει ο Τότσικας 4 το πρωί πριν γίνουν ζευγάρι

Εκείνη αγαπημένη φωτογράφος μόδας και celebrities. Εκείνος από τους πιο πετυχημένους ηθοποιούς της γενιάς του. Το ζευγάρι κλείνει 10 χρόνια μαζί, ενώ μεγαλώνει τα (17 μηνών πια) μωρά του που έφεραν ακόμα μεγαλύτερη χαρά και παιδικές φωνούλες στο σπίτι τους και μιλά για τη σχέση που τους άλλαξε τη ζωή. Όσα μοιράστηκαν με το People ο Αποστόλης Τότσικας και η Ρούλα Ρέβη.

Α: Εκεί που πια έγινε το δυνατό κλικ ήταν σε ένα reshooting που έκανα για το εξώφυλλο του Status με τη Μάρα Δεσύπρη (σ.σ. αγαπημένη φίλη της Ρούλας και πλέον νονά και του μικρού Άγγελου) στο πάρκο Ελευθερίας. Μέχρι τότε μιλούσαμε με μηνύματα, αλλά δεν συναντιόμασταν.

Ρ: Θυμάμαι ένα μήνυμα που μου είχε στείλει ένα βράδυ, 4.00 τα ξημερώματα, ενώ ήμουν για δουλειά στη Σαντορίνη. «Που είσαι;». Το πρωί μόλις ξύπνησα του γράφω: «Τι έπαθες βραδιάτικα;». Και μου απάντησε: «βαριέμαι». Κι εκεί άρχισα κάπως να χαίρομαι, να καταλαβαίνω πως κάτι γίνεται. Μετά, λοιπόν, από αυτό με παίρνει τηλέφωνο η Μάρα, που της το είχα πει πως μου αρέσει, και μου λέει «είμαι σε φωτογράφηση με τον Αποστόλη δεν περνάς να μας δεις;».

Α: Μου είχες στείλει κι άλλο μήνυμα πριν από αυτό.

Ρ: Ναι, πριν τη φωτογράφηση με τη Μάρα, είχα μάθει ένα φοβερό κουτσομπολιό για εκείνον και του είχα στείλει μήνυμα « Έμαθα αυτό. Κάνε ότι θες, είσαι μικρός, είσαι ωραίος, αλλά αυτό όχι! Γιατί σήμερα το ξέρει και το συζητά όλη η Αθήνα»- φαντάσου εγώ το έμαθα στο στούντιο. Όταν, λοιπόν, τον είδα ήταν σαν βρεγμένη γάτα, γιατί κι αυτός το είχε μετανιώσει. Τον είχε πιάσει κατάθλιψη. Μετά τη φωτογράφηση τον πήγα σπίτι του, όπου έχω να σου πω πως εκεί τον περίμενε μια άλλη κοπέλα και δεν με άφησε να τον πάω από κάτω. Μου λέει «δεν τρέχει τίποτα με αυτήν, αλλά επειδή την έχω αφήσει στο σπίτι δεν θέλω να δει να με γυρνάει κάποια».

Α : Και μετά ήρθες στο θέατρο να με δεις.

Ρ: Έπαιζε τότε στον Αμερικάνο Βούβαλο και μετά την παράσταση μας έβγαλε με άλλους φίλους για ποτά στα Τρία Γουρουνάκια στο Κολωνάκι. Νομίζω εκείνο το βράδυ μείναμε μαζί. Και δεν ξαναχωρίσαμε ποτέ. Εγώ ήμουν στα χωρίσματα, εκείνος είχε ήδη χωρίσει.

Α: Συγκατοικήσαμε αμέσως, στο σπίτι της Ρούλας, από την αρχή.

Αποστόλη έχεις πει πως η Ρούλα σε άλλαξε ως άνθρωπο.

Α: Με έκανε πρώτα να σκέφτομαι και μετά να πράττω. Όχι ότι ήμουν κανένα παλιόπαιδο. Δεν είναι ότι έπινα και τα έσπαγα. Περνούσα απλά καλά. Όλες αυτές τις φάσεις τις πέρασα γρήγορα. Τώρα που το σκέφτομαι όλα τα έβλεπα λίγο σαν ρόλο. Πώς είναι να πίνεις; Πώς είναι να ξενυχτάς μέχρι το πρωί. Τα έκανα για λίγο, μετά βαριόμουν, δεν είχαν πια κάτι να μου προσφέρουν. Μετά άρχισα να αραιώνω και με κάποιες παρέες για διάφορους λόγους. Καταστάλαξα σε δύο κολλητούς φίλους, τη Ρούλα κι αυτή είναι η ζωή μου.

Εσένα Ρούλα σε άλλαξε ο Αποστόλης;

Ρ: Εγώ ήμουν πιο party animal. Έχω βγει πολύ, έχω ξενυχτήσει πολύ, ήμουν πολύ χορτασμένη και αυτή η συγκυρία ήταν σημαντική. Με πρώην συντρόφους είχα την ανάγκη να είμαστε έξω να διασκεδάζουμε, με τον Αποστόλη μπήκα πιο πολύ στη δική του φιλοσοφία. Δεν ήταν του πολύ έξω, δεν ήταν καθόλου των δημοσίων σχέσεων και ανακουφίστηκα με αυτό. Ήταν πολύ καλό παιδί, δεν είχε νεύρα, δεν σου βγάζει ποτέ τσίτες ο Αποστόλης, κι έτσι με έκανε κι εμένα να χαλαρώσω.

Αποστόλη δεν θυμώνεις ποτέ, σε βαθμό να αρπαχτείς, να τσακωθείς;

Α: Πάρα πολύ σπάνια. Είμαι κατά τις βίας! Πρέπει να το τραβήξει στα άκρα κάποιος για να με κάνει να θυμώσω.

Μεταξύ σας τσακώνεστε;

Ρ: Λίγο. Μόνη μου. Γιατί αν εκνευριστώ δεν θα γίνει καβγάς και τσακωμός όπως θα γινόταν με κάποιον που παίρνει φωτιά κι αυτός. Οπότε μετά από λίγο σκέφτομαι πω, πω γίνομαι απαίσια και αμέσως μαζεύεται.

Διάβασε όλη τη συνέντευξη στο People που κυκλοφορεί

Read More

And More