Ρούλα Ρέβη: Βόλτα στην Ακρόπολη μαζί με τα δίδυμα παιδιά της (pic)

Η Ρούλα Ρέβη είναι πολύ δραστήρια στο Instagram, αφού η φωτογραφία είναι η μεγάλη της αγάπη κι όταν δεν εργάζεται λατρεύει να απαθανατίζει και να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς φίλους της τα αγαπημένα της πρόσωπα ή μέρη.

Η γνωστή φωτογράφος έχει δημιουργήσει μια όμορφη οικογένεια με τον Αποστόλη Τότσικα και τα δύο παιδιά τους αποτελούν φυσικά την προτεραιότητά τους. Έτσι, όταν η καθημερινότητά τους δεν σφύζει από υποχρεώσεις, οι δυο τους περνούν δημιουργικά το χρόνο με τα παιδιά τους κάνοντας πολλά και διαφορετικά πράγματα.

Αυτή τη φορά, η Ρούλα Ρέβη θέλησε να απολαύσει με την Ειρήνη και τον Άγγελο μια βόλτα στο κέντρο της Αθήνας με σκοπό να επισκεφτούν την Ακρόπολη. Την αποκάλυψη έκανε η χαρούμενη μαμά δημοσιεύοντας στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία με τους τρεις τους και φόντο το ιστορικό μνημείο. 

“Να κοιτάς από όλες τις πλευρές…. ακόμα και αυτές που μοιάζουν λιγότερο φωτογενείς ,αυτές που θέλεις να μην είναι στο κάδρο σου συνήθως , γιατί εκεί θα βρεις πως μπορείς να κάνεις όλες τις διορθώσεις που τους αξίζουν”, ήταν τα λόγια της Ρούλας Ρέβη στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Read More

And More