Ρούλα Σταματοπούλου: Αυτό είναι το φύλο του μωρού που περιμένει – Φωτογραφία

Μανούλα θα γίνει τους επόμενους μήνες η Ρούλα Σταματοπούλου. Η γνωστή make up artist ανακοίνωσε τα ευχάριστα νέα δημοσιεύοντας την πρώτη της φωτογραφία με φουσκωμένη κοιλίτσα.

Αμέσως οι διαδικτυακοί της φίλοι έσπευσαν να στείλουν τις ευχές τους για το μωράκι που περιμένει, το οποίο είναι αγοράκι, όπως αποκάλυψε η Πέγκυ Ζήνα μέσω instagram και στη νέα φωτογραφία που ανέβασε από τη συνάντησή της με την Πέγκυ Ζήνα.

«Μοιράζομαι μαζί σας τη χαρά μου για το νέο μέλος που έρχεται στην «επιλεγμένη» μου οικογένεια…ευλογία οι φιλίες που κρατάνε για πάντα…που η χαρά τους είναι χαρά σου. Είναι αγόρι πόσο όμορφα περάσαμε χθες πόσο σ’ αγαπάω κοριτσάκι μου, πόση καλή ενέργεια σε ένα σπίτι μαζεμένη!!!Εύχομαι σε όλους σας ότι ονειρευτήκατε να σας συμβεί», έγραψε η Πέγκυ Ζήνα δημοσιεύοντας φωτογραφία από τη συνάντησή της με την Ρούλα Σταματοπούλου.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Peggy Zina (@peggyzina_official)

H Πέγκυ Ζήνα βρέθηκε στο baby shower που διοργάνωσε η Ρούλα Σταματοπούλου, όπου και ενημερώθηκε για το φύλο του μωρού που περιμένει. Η γνωστή make up artist έπεσε αμέσως στην αγκαλιά του αγαπημένου της, ανυπομονώντας να έρθει στον κόσμο ο γιος τους!

 

Read More

And More