Ρούλα Σταματοπούλου: Έγκυος στο πρώτο της παιδί – Το μήνυμα που στέλνει στις γυναίκες

Η Ρούλα Σταματοπούλου ανακοίνωσε τα ευχάριστα νέα της εγκυμοσύνης της μέσα από τα social media. Η γνωστή make up artist περιμένει το πρώτο της παιδί και η χαρά δεν δεν κρύβεται στη νέα της ανάρτηση στο instagram.

Δημοσιεύοντας μια τρυφερή φωτογραφία κρατώντας το υπερηχογράφημα, η Ρούλα Σταματοπούλου λάμπει από ευτυχία δίπλα στον σύντροφό της, Κωνσταντίνο!

«Για μας το 2022 θα είναι η ωραιότερη χρόνια της ζωής μας, μιας και η οικογένεια μας μεγαλώνει! Δεν μπορώ να σας περιγράψω με λόγια τα συναισθήματα μας και την χαρά μας!!! Νιώθω τεράστια ευγνωμοσύνη και θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον άνθρωπο μου Κωνσταντίνος που με την αγάπη του και την υπομονή του μου έδινε δύναμη γι αυτό το θαύμα», έγραψε η Ρούλα Σταματοπούλου.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Roula Stamatopoulou (@larou1)

Η γνωστή make up artist και hairstylist έστειλε το δικό της μήνυμα προς όλες τις γυναίκες που θέλουν να αποκτήσουν παιδί: «Να πω και σε όλες τις γυναίκες που θέλουν να γίνουν μανούλες να έχουν πίστη, επιμονή και αισιοδοξία και το όνειρο τους θα γίνει πραγματικότητα», έγραψε.

Να θυμίσουμε πως η Ρούλα Σταματοπούλου για πολλά χρόνια υπήρξε make up artist της Ελένης Μενεγάκη, όπου και την είχαμε δει αρκετές φορές στον αέρα της εκπομπής της.

Read More

And More