Ρούλα Σταματοπούλου: Η πρώτη ανάρτηση με τον νεογέννητο γιο της – Φωτογραφία

Πιο ευτυχισμένη από πότε είναι εδώ και λίγες ημέρες η Ρούλα Σταματοπούλου, η οποία έφερε στον κόσμο τον γιο της, καρπό του έρωτά της, με τον σύντροφό της, Κωνσταντίνο.

Η χαρμόσυνη είδηση έγινε αρχικά γνωστή μέσα από την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη. Η παρουσιάστρια δεν έκρυψε τη χαρά της γι’ αυτή την ευχάριστη είδηση και έστειλε τις ευχές της στην επί πολλά χρόνια συνεργάτιδά της Ρούλα Σταματοπούλου γι’ αυτό το νέο ρόλο που έχει αναλάβει στη ζωή της.

Πριν από λίγες ημέρες μάλιστα, η γνωστή make up artist μας ενημέρωσε πως επέστρεψε σπίτι της, χωρίς τον γιο της, όμως αφού έπρεπε να παραμείνει για λίγες ημέρες σε θερμοκοιτίδα.

Σήμερα όμως, 1/6 ο μήνας μπήκε με τον πιο όμορφο τρόπο για την Ρούλα Σταματοπούλου, αφού πλέον έχει στην αγκαλιά της τον μονάκριβο γιο της, για αυτό και η ίδια θέλησε να μοιραστεί την χαρά της με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Συγκεκριμένα, η Ρούλα Σταματοπούλου δημοσίευσε μια φωτογραφία όπου τη βλέπουμε να ποζάρει δίπλα από το μωράκι της, ενώ πάει να δαγκώσει την πατούσα του.

«Το καλύτερο ποδαρικό EVER !!!! Καλό μήνα παιδιααααά», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της η Ρούλα Σταματοπούλου.

Read More

And More