Ρούλα Σταματοπούλου: Με φουσκωμένη κοιλιά στον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της

Η Ρούλα Σταματοπούλου βιώνει μία από τις πιο όμορφες φάσεις της ζωής της, καθώς σε λίγους μήνες θα γίνει μανούλα για πρώτη φορά.

Πριν από λίγους μήνες, η γνωστή make up artist, έκανε γνωστή την είδηση για την εγκυμοσύνη της μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και πλέον ανυπομονεί να κρατήσει στην αγκαλιά της τον καρπό του έρωτά της με τον σύντροφό της, Κωνσταντίνο.

Μέρα με τη μέρα η κοιλίτσα της μέλλουσας μανούλας μεγαλώνει και η ίδια θέλησε να μοιραστεί έναν προβληματισμό της με τους διαδικτυακούς της φίλους, σχετικά με το φούσκωμα της κοιλιά της.

Η Ρούλα Σταματοπούλου ανήρτησε μία σειρά από βίντεο στο Instagram, όπου τη βλέπουμε να ποζάρει στο ασανσέρ χαϊδεύοντας την κοιλιά της. «Μου είχατε πει ότι μέρα με τη μέρα θα βλέπω την κοιλίτσα μου να μεγαλώνει από τον 7ο και μετά, αλλά δεν σας πίστεψα. Μέρα με τη μέρα τελικά και νομίζω θα εκραγώ. Δεν ξέρω τα άλλα κορίτσια που έχουν μεγαλύτερες κοιλίτσες πως την παλεύουνε. Εσείς που έχετε γίνει ήδη μάνες τι φάση; θα περπατάω; θα κυκλοφορώ με ξαπλώστρα; δεν βλέπω άλλη λύση, πραγματικά» ακούγεται να λέει.

Read More

And More