Ρουμπινί: ο άνθρωπος που προέβλεψε την κρίση, οι γυναίκες και τα πάρτυ!

O άνθρωπος που προβλέπει την οικονομική καταστροφή για την παγκόσμια οικονομία, φαίνεται πως δεν πτοείται από τις δυσοίωνες προβλέψεις και την κρίση. Είναι αυτός που μίλησε πρώτος για την φούσκα των στεγαστικών δανείων στην Αμερική και ο καθηγητής οικονομικών που θεωρεί πως μόνη λύση για τη χώρα μας είναι η αναδιάρθρωση του χρέους.

Φαίνεται όμως πως το χρήμα πολύ εμίσησαν τη δόξα ουδείς. Σύμφωνα με δημοσίευμα του Έθνους, ο αγαπημένος πλέον του Τύπου, οργανώνει συχνά πάρτι στο διαμέρισμά του στο Μανχάταν. Τελευταία μάλιστα τα πάρτι έχουν γίνει ξέφρενα, με δεκάδες ωραίες παρουσίας να κάθονται στο πλευρό του ευφυούς καθηγητή.

Ο τουρκικής καταγωγής καθηγητής έχει εξομολογηθεί στην παρέα του πως “η ύφεση στάθηκε πολύ καλή μαζί του”. “Τα κορίτσια κάνουν ουρά για να φωτογραφηθούν μαζί μου παρόλο που είμαι άσχημος. Λατρεύουν το όμορφο μυαλό μου. Είμαι ο ροκ σταρ στους σπασίκλες” έχει πει.

Στα πάρτι του όπως αναφέρει το δημοσίευμα φιλοξενούνται οι πάντες. Από στελέχη hedge funds μέχρι την πρώην Ουκρανία, ενώ δεν λείπουν ωραία κορίτσια – μικρά κατά προτίμηση- που γνωρίζει στο Facebook.

Η σωστή αναλογία του πληθυσμού στα πάρτι, όπως λέει άλλωστε, είναι δέκα γυναίκες προς έναν άντρα….

Read More

And More